Yardım... Fiat bayii terbiyesizlik
aranıza yeni katıldım ve forum u elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum gerçekten süper bi site ayrıca sorunumun da çözebileceğinize inanıyorum. ...adana mıçılardan 20 eylülde punto evo dynamic+skydome için pazarlık yaptık ve 34.750 ye anlaştık ekim in sonuna teslim alabileceğimi söylediler...kaskonun hemen yapılmasını istemedim ve bana masrafsız kredi olacağını söylediler daha sonra beni kredi için çağıracaklarını sadece bi imza atıp gideceğimi söylediler. bi süre sonra mıçılara (sadece imza için ) gittim. bankaya kadar gitmeniz gerekli sistem yok dediler. okey dedim sorun değil. bankaya gittiğimde faiz miktarı+ masraf+taksit sayısı hepsi değişmişti hiç anlaştığımız gibi olmadı.. neyse dedim 300 500 ün önemi yok.. bankadaki çalışan bayan bana kaskoyu nakit ödeyip ödeyemeyeceğimi sordu? şaşırdım birden ben mıçılarla bunları konuşmamıştım falan dedim ---kesinlikle yapmalısınız --yanlış bilgi vermişler dediler. hadi dedim zaten yaptıracaktım... tekrar mıçılara döndüğümde benden 525 tl masraf istediler... kafam allak bullak oldu.. bana bi şekilde siz karlısınız deyip gönderdiler... şikayet hattını arayıp arabayı geri teslim etmek istediğimi söyledim bakalım ne olacak... burdan sonra nasıl bir yol izleyebilirim???yardım edin lütfen(halen arabayı teslim almadım)