Lazer oldum full hd görüyorum :)
Sevgili Arkadaşlar
Cuma günü 12/02/2010 itibari ile saat 19:00 da İstanbul Cerrahi Hastanesinde Op. Dr. Sinan Göker Tarafından Eximer Lasic Lazer tedavisi uygulandım. Her iki gözüme de yapılan operasyon toplamda 8 dakika sürdü.
Ağrı sızı yanma batma olmadı. Tabii ameliyat esnasında heyecan ve panik yaşamadım bu faktörler operasyonun iyi geçmesinde oldukça önemli rol oynuyor.
3,25 derece mix astigmatım ve gizli hipermetropum (daha önce doktorlar tarafından ortaya çıkarılamayan) tamamen iyileşti.
12 saat sonra kontrole kendi arabamla 25 km mesafeyi yaptım e-5 de cumartase trafigine girdim.
Çünkü full hd görüyordum doktorun çıkarması gereken ameliyat sonrası gözlüğünü çıkarmadığım halde istanbul fulyaya kadar araba kullandım ve dünyayı bambaşka bir gözle gördüm. :)
Ne kadar net ne kadar dogru ve ne kadar flu :) Ameliyat sonrası yaklaşık 2 ay gece görüşlerimde flulaşma olacak o da uzak mesafede şimdi yeni gözlerime alışmaya çalışıyorum.
Sabah kalktıgmda gözlük arıyorum haliyle 20 senedir gözlük kullanmanın verdiği deformasyonu da unutmamak gerek.
Allaha şükürler olsun çok çok iyi şekilde görüyorum.
Gözlük kullanan herkese tavsiye ederim.
Araştırmalarım sonucu op.dr sinan göker in ve ekibinin 50.000 den fazla operasyonu oldugunu ve bu işi dünyada çok iyi yapan sayılı merkezlerden oldugunu söyleyebilirim.
Randevu alabilmek için 1 aylık kuyruk var. Almanlar İngilizler opere edilmek için kapılarında bekliyorlar.
Böyle bir doktora opere olmak herkese nasip olmaz üstelik fiyatları da diğer hastanelerle aynı. İhtiyacı olan arkadaşlar mutlaka araştırsınlar ben 6 ay önce çok titiz bir araştırma yaptım ve bizzat hastane personeli ile arkadaşlık kurdum hatta kataloğ çekimlerini de ben yaptım opere olanlarla görüştüm.
TAVSİYE EDERİM. GÖZ EN ÖNEMLİ ORGANIMIZ.
KAZASIZ BELASIZ VE RUHSATTA GÖZLÜKLE YAZISIZ EHLİYETLER DİLEKLERİMLE :).
GÖZ OP. BÖLÜMÜ TOPLU HALDE.