ankaradaki üyelerle uzun zamandır bir araya gelemedik. bir hafta sonu mangal veya brunch yapsak nasıl olur.
Printable View
ankaradaki üyelerle uzun zamandır bir araya gelemedik. bir hafta sonu mangal veya brunch yapsak nasıl olur.
Pek güzel olur. Varım.
Yağmursuz bir günde süper olur bende varım :)
warımmmmmmm :)
varımm
Yeni bi üye olarak ben de gelmek isterim :) brunch için eryaman göksu güzel bi tercih olabilir :) e tabi siz daha tecrübeli olduğunuz için nasıl isterseniz :D
1) bozed
2) serdar2362
3) kağan
4) grdede
5) femoli
6) erdem bozdağ
7) evo1
8)...
Mehmet abi bu işler bize göre değil. :) el at şu işe halledelim biran önce :D bu ara acaip kafiyeli konuşmaya başladım :P
valla ben niksar/tokat'ta çalışıyorum.Ankara'ya 5-6 saat mesafe. Havalar ısındıktan, kar ve buz ortadan kalktıktan sonra ben bile gelirim bir haftasonu boşaltabilirsem eğer:) Sizlerle tanışmak çok güzel olaacaktır arkadaşlar. Amaaa...Tam bir etobur olarak, kesinlikle seçimim mangaldan yanadır diyorum .
Eee hadi Mehmet. Bu organize işini sen iyi yaparsın. Artık gölbaşı mı olur, eryaman mı olur, ahlatlıbel mi olur bilmem, bi örgütle de biraraya gelelim yaw.
Abi bir büyüğümüz düşünmüş konu açmış ,benim ele almam yakışıksız olur bozkurt abiniin bu işi en iyilayıkıyla yapacağından eminim ..
Abi senden haber bekliyoruz ;)
müsait olursam ben de gelip sizinle tanışmayı çok isterim.
Bozkurt pas sende....!
1) bozed
2) serdar2362
3) kağan
4) grdede
5) femoli
6) erdem bozdağ
7) evo1
8)alperyonar
9)...
bu liste daha çok yükselecek arkadaşlar:)biz bravocular gelirsek oraya en az 7 araba daha ekleyin:)
Evet gençler güzel bir buluşma olacağa benziyor.Hadi bakalım...:cool0000:
14 şubat uygunmu :):):):)??????
bensiz gitmeyeceksiniz umarım...benide ekleyin arkadaşlar....
arkadaşlar en erken 13 şubat olsun. çünkü önümüzdeki haftasonu şehirdışında olacağımdan sizlerle olamayabilirim..
Madem baya arkadaş var gelicek ozaman yer ve tarih belirlemelerine başlıyalım isterseniz..
haydi ankara buluşmayaaaa:)
Arkadaşlar son günlerde bravo kullanan arkadaşlarımızda sitemize katılamya başladı karışık bir buluşma yapabiliriz uygunsa eğer..Bozkurt abi el at olaya :)
21 şubat??
Yanlız bir şey söylememk istiyorum .. Biz puntocular biz bravocular gibi ayrım kelimeler kullanacaksak ben yokum. Burası bir aile forumu en azından ben artık öyle düşünüyorum hepimiz arkadaşız hepimiz dostuz bende geliyorum diyebiliriz ama biz bravocularda biz puntocularda geliyoruz dedimmi yanlış olur beynimize bu yerleşince buluşma ortamındada puntocular bir yerde bravocular bir yerde oluyor..:)
Hepimiz geliyoruz ;)
Daha önce bi buluşma tecrübem olmadı ama mehmet abi haklı bu konuda :)
Bunun dışında 21 Şubat uygun gözüküyor :)
Bence de 21 Şubat iyi bir tarih. Aşırı soğuk olmazsa Gölbaşı uygun gibi. Ben daha çok bütün arabaları sıralayacağımız yer olarak bakıyorum. Eryaman Göksu parkı da olabilir.
1) bozed
2) serdar2362
3) kağan
4) grdede
5) femoli
6) erdem bozdağ
7) evo1
8)alperyonar
9)bulut
10)........
dışarda ufacık bi güneş görünce içim kaynıyo:D
21 şubat pazara herkesin evet dediğini farzedersek, mangal mı yoksa brunchmı ona karar vermek gerekir artık. hafif yağmurun altında yada karda mangal ne güzel olur ama ...........:):):):)
1) bozed
2) serdar2362
3) kağan
4) grdede
5) femoli
6) erdem bozdağ
7) evo1
8)alperyonar
9)bulut
10)skydome
11)abinnabi
Önce şunu söyleyeyim hanımlımı hanımsızmı ona göre plan yapalım .. brunch tarzı kapalı yer olursa hanım çoluk çocuk ama açık hava mangal derseniz .. İşte biraz sorun olur .. neyse ortalık bir kesinleşsin de;)
21 şubat uygun :) mangal olabilir. arabaların raaht rahat hareket edebileceği bir mekan olrusa daha güzel olur..
hmm ozman mangal işi sıkıntı olur yağmur soğuk falan olursa cocuklara yazık olmasın :)Kapalı bir alan brunch olabilir.Çayyolu tarafları :)
Light lar sizi :D:D:D
Hadi bakalım, rekora koşuyoruz gibi bir his var içimde.Hava güzel olursa ben torunuda getiririm. OY OY OY SABAHLAR OLMASIN :cool:
1) bozed
2) serdar2362 +1
3) kağan
4) grdede
5) femoli
6) erdem bozdağ
7) evo1
8)alperyonar
9)bulut
10)skydome
11)abinnabi
12)Murat Gürakan
Eşli, çocuklu, damlı ve damsızları görelim beyler.:group000:
Yaw ben siteye üye olduğumda sanki Ankara'dan bayan üyelerde mi vardı yoksa yanlışmı hatırlıyorum. Nerde bu bayanlar hiçbirinden ses çıkmıyor.
Bayanlar var bende baktım bi kaçınada :) aktif değiller abicim :) biz coluk cocuk doldururuz mekanı :)