hanımlar olursa ben sade katılabilriim ama ben varım.bozkurt abicim sataşma arkadaşım:)
Printable View
hanımlar olursa ben sade katılabilriim ama ben varım.bozkurt abicim sataşma arkadaşım:)
Valla benim hatun şehir dışında eşli olması halinde ben de sade gelirim (muhtemelen), Göksu parkında brunch fiyatları 20-25 civarında park sıkıntısı olmaz, bunun dışında illa brunch, mangal, göksu, gölbaşı gibi parametrelerim yok her türlü VARIM :)
valla ben de benim hatunlardan hangisini getireyim karar veremedim hiçbirine hak gemesin diye sadece kendim gelicem:):):)şaka bi yana inşallah gelebilirim yaaa:(sınav dershane çok zor offf :****(eğer bir sakıncası yoksa 1 hafta öncesi ya da sonrası nasıl olur?:)
mehmetcim yakışırrr:):)kanka intikamını almış gibisin ehehehehe
kankaaaa bu keyif cigarası muhabbeti iyi yere gitmiyo yine anlarsın yaaaa:Dben bu muhabbeti bi yerden hatırlıyorum ya ahahahahhahah:):):)
niye dalga geçiyosunuz anlamadım. hatun dediğiniz bilgisayar filan değil mi ?
:)
ya kanka bizim arabaların torku kadar torku yok senin arabanın gelmişsin hava yapıyosun yok sport mport:)))
1) bozed +1
2) serdar2362 +1
3) kağan
4) grdede+1+???
5) femoli +2
6) erdem bozdağ
7) evo1
8) alperyonar
9) bulut
10) skydome
11) abinnabi+2
12) Murat Gürakan+1
13) FarukTUZLU
14) Murat Okay
15) 06kaymak
16) Romeo_er2
17) MichaelSchenker
18) AC2315+1
19) Evo 1
20) BuRaK-BG
21) .....
güncel.
Tarih bellimi acaba? ben de katılmak isterim.
Tarih olarak belli 21 şubat ama yer belli değil onuda önümüzdeki haftalarda belirleyeceğiz..
arkadaşlar hitlerli cigaralı konuşmayalım yoksa atarım sizi siteden sonra siteyi kapar almanyaya giderim :D
Mehmet abi şey demek istedi bence;
"Ben ülkemi çok seviyorum kimse benim kadar milliyetçi değildir bu konularda türkiyede benim kadar hassas olan yoktur amaaaaa gelgelelim askerlikte gelmişde geçiyor ben bi kurs ayarlayımda askerlikten birazda olsa fıyayım :cool:"
dabulyu_dabulyu_dabulyu_nokta_gestapravotr_nokta_k om_nokta_tere