Bozkurt abi hiç değişmeyeceksin değilmi :)...
Bizimkiler buraya gelmişler, buluşma planları yapımışlar, listeye adlarını yazdırmışlar ve bana haber eden yok :agiskavgasi: Yazıklar olsun.:agri:
Printable View
Murat'cım profil ayarlarında Bravo'nun seçenekleri var ben anlamam ama bir bak istersen belirtmek istediğin model filan varmı.
Adını listeye yazdım çaktırmadan.
Serdar abi bizim ayarlarda o kısımlar tamam zaten ama aracım kısmını sadece punto seçenkelerine göre ayarlamışlar dolayısıyla bende mesela üstte puntom yok alttada bravo yazıyor ama üstteki listeye göre düzenleme olduğundan bizde puntom yok yazıyor :) Yöneticiler olarak bi el atsanız ben memnun oluyorum açıkcası:cool0000:
----
tamam abi bende çaktırmadan gelirim o zaman :)
Bu arada unutmadan söyliyelim. Başka marka arabası olanlar ve arabası olmayanlar da katılırsa çok memnun oluruz.
serdar abi ben farklı markayla katılıcam zaten önemli olan tanışmak ve dostluk:)
1) bozed
2) serdar2362 +1
3) kağan
4) grdede
5) femoli
6) erdem bozdağ
7) evo1
8)alperyonar
9)bulut
10)skydome
11)abinnabi
12)Murat Gürakan
13)....
güncel.
1) bozed
2) serdar2362 +1
3) kağan
4) grdede
5) femoli
6) erdem bozdağ
7) evo1
8)alperyonar
9)bulut
10)skydome
11)abinnabi
12)Murat Gürakan
13) FarukTUZLU
yeni arkadaşlarla tanışalım bakalım...
Bravo diye secenek yokmu :( Hadi canım yoksada erdinin acilen el atması gerek :D
nereye gıdıyoruz benım neden haberim yok? :)
1) bozed
2) serdar2362 +1
3) kağan
4) grdede
5) femoli
6) erdem bozdağ
7) evo1
8)alperyonar
9)bulut
10)skydome
11)abinnabi
12)Murat Gürakan
13) FarukTUZLU
14) Murat Okay
görüşmek üzere...
sanki gelcekmiş gibi laf ediyor. :@
ya arkadaşlar mangalmı brunchmı??? sizden ricam kaç kişi gelecekse belirtelim ona göre yer ayarlayalım:cool::cool::melek:
) bozed +1
2) serdar2362 +1
3) kağan
4) grdede+1+???
5) femoli
6) erdem bozdağ
7) evo1
8)alperyonar
9)bulut
10)skydome
11)abinnabi+2
12)Murat Gürakan+1
13) FarukTUZLU
14) Murat Okay
Bozkurt abi eşli cocuklu gelineceği için mangal bu aylarda sıkıntı olur gibi.Kapalı bir ortam daha rahat olur..Ha illa et yicez diyosanız ocakbaşı yapalım :)
yaw bu mangal nerede olacak arkadaşlar
şu listenin altında belirtinde bilelim =))
Müslüm abi gelmesse bende yooooooouuuuummmmmm :(
ford cular gelmesin bence :D Kanka üstüne alınma :P
Bence o gün kar yağsın sonra bizde karda mangal yapalım mangalları yapmak benden :)
brunch için odtü vişnelik veya söğütlübahçeyi önerebilirim.
abi fiyatı uygun olan ve sınır tanımayan bi yer olsun...vişnelikte olursa da olabilir ama bilgim yok daha farklı bi yer de olabilir diye düşündüm ben ama tabii ki teklifim yok:)
Alooooo Bercheste olsun hahahahahehuhe :serenade:
Çayyolu tarafı olsun ya :P kendimi düşünüyorsam... :P
bizde gelirük :D
Murat benim arabayı alabilirsin az yakar. 275nm ile 290nm arasındaki farkı da görmüş olursun :P
Mehmetcim sen arabam stockken beni, benim haberim yokken dahi geçemiyorken nasıl oluyordaa şu anda 290 nm nizin lafını ediyorsunki anlamadım gitti :D Bi ara gezdireyim seni :P Bu arada arabanı bilmiyormusun mehmet:D 1.4 tjet 120 yazıyor benzinlileremi özendin
......
Ben seninkini alayım tabi gezeyim biraz az yakar eh biraz kaçar. Ama ben veermem kimseye:P
---------------
Erdi teşekkür ederiz. sanırım bir değişiklik yaptın çünkü önceden çıkmıyordu bravo olarak.
1) bozed +1
2) serdar2362 +1
3) kağan
4) grdede+1+???
5) femoli +2
6) erdem bozdağ
7) evo1
8)alperyonar
9)bulut
10)skydome
11)abinnabi+2
12)Murat Gürakan+1
13) FarukTUZLU
14) Murat Okay
15) 06kaymak
16) Romeo_er2
17) MichaelSchenker
18) ...
güncel (eşli gelecekler yanlarında belirtsinler lütfen)
Yer belirlemesini son haftada yapmak daha doğru olur gibi bence. Kişi miktarı ve hava koşullarına göre daha net bilgi alınmış olur.
uygun bir gün olursa tanışmayı çok isterim.
En olmadı Bizim arkabahçeye kurulur mangalımızı yakarız olmazmı :D
Hadi le bu kadar adamla mangal brunch mu olur sayı artsın ..
Benim gelme durumum aslında belirsiz ama böyle toplanma listelerinde olmayı özlemişim :) Gerçi en kötü ihtimal Murat temsil eder beni arabamla. Bizim araba seninkine benzemez gaza fazla basma aniden uzar gider bak şimdiden söyleyim Murat baba :P
1) bozed +1
2) serdar2362 +1
3) kağan
4) grdede+1+???
5) femoli +2
6) erdem bozdağ
7) evo1
8)alperyonar
9)bulut
10)skydome
11)abinnabi+2
12)Murat Gürakan+1
13) FarukTUZLU
14) Murat Okay
15) 06kaymak
16) Romeo_er2
17) MichaelSchenker
18) AC2315+1
Beyler karar verelim biran önce bi anket acalım konuya mangal brunch ona göre eşli felan geliriz. :)
arkadaşlar ben 21 şubat pazar günü brunch diyorum. sabah saat 10 da cepanın önüde buluşalım derim. gideceğimiz yer konusunu serdar abinin dediği gibi son hafta belli ederiz. kişi başı max. 20-25 tl olur sanırım. kişi sayısına göre son hafta bir yerle konuşulup anlaşmada yapılır. yeterki sayı belli olsun.
brunch
1- bozed + 1
Abi yukarıda liste varya yenidenmi liste :)
Herkes var tabiki yoksa neden yazılsın yer olayına gelince çok uzaklarda bir yer olmasın bir ara brunch diye şehir dışına bir yere gitmiştik :)
Arkadaşlar.
Son hafta belli olsun dememin sebebi daha çok havanın durumunu görebilmek. Şahsen isterim ki eşler ve çocuklar da katılabilsin. Ayazda mangal yapacağız diye karların yada buzun üstünde zıplamaktansa sıcak mekanda oturup muhabbet edebilelim. Şahsen ben brunch olsun derim. Hafta sonu gölbaşı ve göksu parkı içindeki mekanlara bakacağım. Park yeri sorunu olmayan geniş mekanlar ve menü ile fiyat durumlarını da öğrenip buradan onaya sunarız olmazmı. Alternatif yerler için önerilerinizi bekliyorum.