Kalorifer peteği temizleme yardım.
Arkadaslarım abilerim kardeşlerim, daha önce veya yakın zamanda aracının kalorifer peteğini temizleyeniniz oldu mu? Ben aracımın göğsüne motordan giden hortumlara baktım sıcak su gidişi var fakat devirdaim yapmıyor muhtemelen peteklerde bi tıkanıklık var . Biraz araştırdıktan sonra bazı renault sahibi arkadaslar komple antifrizi bosaltım kireç çözücüyü devirdaim yaptırarak bu işi çözmüşler. Bizim bu araçlar için bu tıkanıklıgı açmakta kullanılan bir kimyasal varmıdır ya da bende kireç çözücü kullansam basarılı sonuç elde edebilirmiyim. Sanayiye götürmek en kolayı benim istediğim kendim yapmam. Yardımcı olabilecek varsa fikirlerine açığım. Şimdiden teşekkürler.:stretche:
Cevap: Kalorifer peteği temizleme yardım.
Bakımına dikkat etmek gerekli. Usta ellerde daha iyi bir şekilde bakımı yapılacaktır.
Cevap: Kalorifer peteği temizleme yardım.
Arkadaşlar benim aracın da kaloriferi bu konuda yazan arkadaşın söylediği gibi fazla ısıtmıyor.Sıcak hava veriyor ama aracın içi yeterli derecede ısınmıyor.Bu konuda sorunu kalorifer peteğini temizlemekle çözmüşler fakat benim aracın kalorifer peteğini söktüğümde vananın ikisi de ateş gibi sıcak.Motor bölümünden aracın içine gelen hortumlarda sıcak.Hatta sıcağa geçiren düğmeyi göğüsteki mekanizmasını kontrol ettiğimde onda da sorun yok.Polen filtresini söktüğümde de temiz gördüm.Sizce sorun neden kaynaklanıyor.Aracın kalorifer peteği tıkalı olduğunda giriş çıkış hortumları sıcak oluyor mu?