Puntom performans olarak beni çok üzdü:(
Arkdaşlar 2009 model Fiat Punto 1.4 Fire aracım ve 2009 model Fiat Punto 1.3 multijet Dizel Kuzenimim arabasıyla beraber Fethiyeye tatile çıktık. Aracımın perfomansı hem lpg de hem de benzinde berbattı Opet'den gaz aldım, benzin de bilindik bir markaydı. Aracın Bujileri bobinleri de yeniydi. Kısacası bakımları yapılmıştı. Fakat tırmanışlarda koca yolda 2.vitese kadar düştüm, klima da kapalıydı ama kuzenimin aynı modelde 1.3 multijet aracı resmen bana sürekli 2-3 kilometre fark attı, yanımdan vızı vızır geçti dizel Punto ve diğer araçlar. Benimle birlikte yolda 2. vitese kadar düşüp bayılan sadece Renault toros vardı. Resmen kahroldum. Aracımı satmayı düşünüyorum. 1.4 benzinli bir araç bu kadar mı çekişten düşer ve yolda 2. vitese kadar düşer. Yokuşlar çok dikti. Hafif rampalarda çok sorun yaşamadım 3'le 4.le idare ettim. özellikle Ölüdenize giderken aracı artık kenara çekecektim. Ulan 1.2 arabamı kakaladılar diye ruhsata defalarca baktıgım bile oldu. Beni aydınlatmak isteyen var mıdır? Çok teşekkürler.
Ynt: Puntom performans olarak beni çok üzdü:(
Baskı balatanıza baktırdınızmı?