erkaymis Nickli Üyeden Alıntı
emre bey merhaba
aracla bizzat ben ilgilendiğim için böyle bir olayın sizin başınıza gelmesi benim için üzücüdür.vites topuzu nun mat oluşunu kaplandığı için olduğunu söylemiştik ama bensizin için üretici firmayı bugün tekrar aradım ve mat olması normal ve bütün vites topuzları aynı şekilde oluyor bu erkay ın hatası değil hangi bayiye giderseniz gidin aynısı olacaktır.size randevu verirken vites topuzu ve kampanya için idi bu işlemlerinizde sizi hiç bekletmeden yaptık direksiyon milinizide sipariş verdim yaklaşık 10 gün dedim siz hafta sonu geldiğiniz için parçada elimizde olacaktır.Diğer şikayetlere daha sonra geldiğinizde bakılacağı şuan yapılmasının imkanı olmadığını iletmiştim hatta başka bayide ön paneliniz ile oynanmış sallanıyordu geldiğinizde bunuda sıkarız diye konuştuk.motor korumayı size söz verdiğim için ben yaptırdım aracın kaputunu açanda benimdir görmeniz açısından eğer kaput açılırken yada temizlenirken olsaydı sizin gibi dikkatli birinin kesinlikle dikkatini çekerdi hatta benim de çünkü aracınızın her yerini inceledim hatta kavrayamadıklarımı size sordum.şuan aracınızın kamera kayıtlarını inceledik size de izletebilmek için bilgisayarcıları bekliyoruz mail olarak çok büyük olduğu için atamadık(zoom lıyacağız göremediklerimiz olabilir ) .Biz bu zamana kadar yaptığımız hataları kabul ettik inkar etme yada yapmama gibi bir durum yoktur sonuçta hepimiz insanız ve hiçbirimiz 4 4 lük değiliz.kaza yı yapsak dahil bunu size söylememe yada size belli etmemek için kaputu açmak aklımın ucundan bile geçmezdi emin olabilirsiniz.Eğer ki bizlik bir durum varsa ERKAY olarak üzerimize düşen her vazifeyi eksiksiz sizi mağdur etmeden yapacağımızı bildiririz