Arkadaşlar gene ince detay gene ben :) Bu arka ışık olayı çok gıcıgıma gidiyor. Skydome'lularda yok acaba diğerlerinde var mı? arabayı garaja soktummu arkadan bişey alıyım desem görmüyorum. bi şekilde bişeyler yapmak mümkün mü acaba?
Printable View
Arkadaşlar gene ince detay gene ben :) Bu arka ışık olayı çok gıcıgıma gidiyor. Skydome'lularda yok acaba diğerlerinde var mı? arabayı garaja soktummu arkadan bişey alıyım desem görmüyorum. bi şekilde bişeyler yapmak mümkün mü acaba?
bu konu benimde canımı sıkıyo elektrikçide taktıyıym dedim oraya olmaz dedi altında skydome un motoru warmış içine girmezmiş çirkin gözükürmiş yanlız en arkada war oraya ufak bi florasan tarzı bişey konuşabilri gibime gelio ama düğmesi önde olmalı bi anlamı kalmaz yoksa tekrar sorcam elektrikçiye
abi orjinalligi bozma derim ama yinede sen bilirsin
kesin birşey yapmak lazım ya. bazen hakkaten gerekli oluyor.Fiat çok ufak şeylerden kaçınmış bu arabayı yaparken ii bir imaj yaratmıyor ince eleyip sık dokuyanlar için...
dostum öncedende yazdım bu sınıfın en özenli ve cömert arabası punto heleki emotıonlarda neye göre dersen reno opel ve puga göre ışık olyıda bana söyledikleri cam tavan olayı ama şuda var geçengün yeni bravoyu incelerken gördüm tavanın tam ortasına ışık koymuşlar 2 camın arasındaki direğe güzel olmuş ama ne gelir elden
Bencede bir sorun olarak nitelendirilebilir. Ama orjinalliği bozmaya değmez.
daha güzel olucaksa gerçekten niy orjinalliğini bozmuyoruz ki anlamıyorum ben :)
punto cömert bir araç olabilir ama verdiğimiz parada az değil :)
valla bana arkidişlerin dediği ilk ve tek şey o paraya wv veya opel alırdım...
tek kapı araba alıyorsanız bazı seylerı goze almalısınız ;)
ya işte malesef şu kuş serisi fiat ın bütün carisma sını uçurdu lar maleseff yafffff APACHEEE 8O 207 ye gelince iğrenç şahsen ön ızgara ben 207 almak için çıkmıştım gp aldım hehe allahım sana şükürler olsun yarabbim o ön ızgara aklıma geldikçe hala midem bulanıyo böööööööööööö...
Araç alırken kaçı acaba aracı tam manasında inceliyoki?servis ağı,yedek parçası,yakıt tüketimi,donanımları,malzeme kalitesi,iç özellikleri,motoru,dışı liste biraz uzun ama sonuçta araç bi kez alınıyo.bööle bi karşılaştırmaya girecek bu segmentte başka bi araç bulurlarsa gelsinler o zaman konuşsunlar diyorum bende hatta her zaman bekleriz :s17:
Arka aydınlatmalar sınıfının arabalarında yok hatta sadece gpunto emotionda var diye biliyorum. Fiat bence hiçbişeyden kaçmamış kaçmıyorda.
Parasının karşılığını veren tek araçta gpuntodur bunu kimse inkar etmesin.
Eğer 2. el araçlarla kıyaslıyorsanız bence yanılıyosunuz kimseye bu araçlar zorla satılmadı araba pazarları dünya kadar 2. el araba kaynıyo. Ben hiçbirzaman 2. elden yana olmadığım için gpunto aldım ve gene olsa gene gpunto alırım ama bu sefer skydomlusunu alırdım.
bagajında lamba olmayan yada yol bilgisayarını ekstra donanımla veren,aynaları otomatik olmayan bir arabam olacagına arka aydınlatması olmayan bir GRANDE PUNTOya binerim hemde yıllarca binerim:ssss:
konu almış başını gitmiş....