byspayn Nickli Üyeden Alıntı
Bravo on numara araç. Test sürüşüne çıktım ondan söyleyebiliyorum bunları. Motor ses yalıtımı ideal, yol sesini orta seviyede, rüzgar sesini ise biraz fazla alıyor. Golfe de bindim focusa da bindim. Aşağı kalır yanı yok bravonun bu araçlardan. Fazlası olduğu ise aşikar. 300 Nm torku geçebilen bir marka çok uzun yıllar olmadı dikkatinizi çekerim. Şimdilerde ancak renault 320 Tork sağlayabilen bir motor yaptı (D sınıfı araç parasına satılıyor tabi o ayrı). Honda ise yeni yeni i-dtec motorla 300 torku deneyecek. Focus ise halen 270 torkta. Golf desen 250. Yani bravo C segmentinin motor açısından en sağlam aracı. Eksiklikleri muhakkak vardır... Her arabanın olduğu gibi.
Yeni Fiesta konusuna gelirsek.. Araç B sınıfı arkadaş. Puntoya bindiğimde C sınıfı araca binmiş gibi hissederken Fiesta daracık. Koltukları daracık, arka tavan mesafesi daracık... Kafam değiyor (Boyum 1.87). Motor sesini fazlasıyla içeri alıyor (dizel). Çamurluk davlunbazlarına çarpan kum çakıl sesi olduğu gibi içerde. Amortisörler sert.. Klima en düşük fan seviyesinde ıslık sesi yapıyor. Bu saydıklarımın hiç biri puntoda yok. Sadece direksiyon ve şanzıman tepkileri onayımı aldı fiestanın.. Gerisi fasofiso. Hemde titanium X idi. Klimayı falan sesle yönetebildiğin anahtarsız giriş yapabildiğin zımbırtı.. Allayıp pullayıp satıyorlar ama konfor falan desen tırt araç. B sınıfının lideri Puntodur her zaman söylüyorum bunu. Benim arabam olduğu için değil ama yarın satsam biri bana bu fiyat aralığında ne alayım dese gözüm kapalı punto derim. On numara araç bizimkiler. Ama o marka ön yargısı yok mu bitiriyor bizi... Bi fiesta kadar değeri yok araçlarımızın işte milletin gözünde.