Bakalım ne olacak?
Reuters: Türk tankları Kuzey Irak'ta en son haber
Printable View
Bakalım ne olacak?
Reuters: Türk tankları Kuzey Irak'ta en son haber
Demin de forumda Çukurca harekatı bitti diye bir şey okudum. Kafam karıştı. Ama sanırım Reuters doğru söylüyor. 5 günde çekilecek değiliz ya.
Bu tür haberlerde daha çok yurtdışına inanırım. Pislik pkknın sitesinde de yazıyor
Evet bende akşam haberlerinde gördüm tanklar kuzey ıraka girmişler haftanine doğru yola koyulmuşlar.. ama bazı arkadaşlarımız çıkmışlar yine atıp tutuyolar operasyon bitti diye..
Kardeşim o atıp tutmaların sonu gelmiyor inan.Birisi çıkıp gerçek şehit sayısı 87 diyor.Sonra kesin rakamın 24 olduğunu öğreniyoruz.Diğeri depremi 6.6 dediler aslında 7.3 falan olması lazım diyor.Devlet sigorta şirketleri batmasın diye yalan söylüyor diyor.Sonra 7.2 olarak açıklanıyor.Diğeri operasyonlar bugün bitti diyor k.ırak a tankların girdiğini öğreniyoruz.Bu arkadaşların hepsine cevap yazsak pc başından kalkmayız herhalde.Bir fırsat bulsak da hükümeti nasıl eleştirsek diye sürekli tetikte bekleyen arkadaşlar var.
Bırı gırdı dıyor bırı cıktı dıyor anlamadım gırdıkmı cıktıkmı çıktıysak YUHHH gırdıysek HELAL OLSUN kökünü bitirene kadar çıkmayız inşallah.
Bu arada İbrahim ben bu reutersin haberlerı doğrumu gercelmi bilmiyorum bu deyyyuzlar halen pkk ya hiç bir haberinde terör örgütü demeyip gerilla deyip hainleri destekleyen bir tavrı var .
En iyisi TSK dan haberleri tyakip etmek ama Tsk operasyon bitti demişti
Feyyaz kafamızdan uydurmuyoruz haberlerdenögreniyoruz operasyonun bıttıgını
okursan sende görürsün arkadasım.
LİNK:
https://gundem.milliyet.com.tr/cukur...htm?ref=fblike
Feyyaz Lütfen Dilimizi Sivriltmeden Yorum Yapalım Arkadaşım Atıp Tuttuğumuz Bir Şey Yok Haberleri Takip Edersen Her Duyduğuna Değil gördüğüne İnanırsın. Çukurca Operasyonu Bitti Dedik Iraka Operasyon Bitti Demedik Önce İyi Oku Sonrasındada Yorum Yap, Kırıcı Olmadan Yorum Yapalım...
Allah Askerimizin yar ve yardımcısı olsun...
Yeni Genel Kurmay Başkanımız iyiye benziyor maşallah. Daha önce operasyonu bizzat yerine gidip de yöneten olmadı. Bugünkü açıklamasında 270 itin öldürüldüğünü ve bu sayının daha fazla olduğunu söyledi. İnşallah oraya da girmişlerdir.Reuters operasyonlar başladığında da duyurmuştu ve doğruydu.Bu da doğrudur...
Peki bu operasyonun çukurcayla bi ilgisi yokmu yani? hani şunu mu diyosun bu operasyon kuzey ıraka yapılmış olan terörist tarama operasyonudur, çukurcanın intikamını içeren bir operasyon değildir? yani bu operasyonları birbirinden ayırdınız ya pes diyorum.. beni yanlış okudu göstermek için durumu iki farklı operasyona getirdin ya daha da bişey demiyorum
Ne Bilim Kardeşim Seninde Sorduğun Soruya Bak Sanki Genel Kurmayın İstihbaratını Ben Tutuyorum. Genel Kurmay Başkanının Açıklamaları Var Çukurca Operasyonu İle İlgili Bugünki Haberlede Zahmet Olmazsa Aç Oku Bana Ne Soruyorsun. Birbirinden Ayrı Olmasa Çukurca Operasyonu Sona Erdi Diye Niye Açıklama Yapsın Genel Kurmay Peslik Birşey Yok Herşey Ortada. Ben Seni Durumu Yanlış Okudun Manasına Felan Getirdiğim Yok Benim Sana Olan Tepkim Hemen Atıp Tutuyorlar Demen Yanlış. Ben Veya Arkadaşlar Birşey Atıp Tutmuyor. Bizde Basından Takip Etitğimiz Bilgilerle Konuşuyoruz Senin Basından Daha İyi Bildiğin Şeyler Varsa Açıkla Bizde Bilelim Bizide Aydınlat.
Feyyaz bu haberı okudugunda ne dusunursun peki
''HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi’nde, 24 askerin şehit olduğu saldırının hemen ardından Kazan vadisinde başlatılan geniş kapsamlı operasyon sona erdi ve askerler birliklerine dönmeye başladı.''
Operasyon bitmiştir diye düşünürsünüz ve haklı olarak bu kadar kısa surmesınden dolayı canınız sıkılır ve tepkınızı yansıtırsınız.
Yarın bu haberı tvlerde ızleseydın ve tankaları bılmeseydın sende bızım gıbı dusunurdun degılmı bızımde dusundugumuzde buydu ama sonra ögrendıkkı opersyon bitmemıs ya sag gosterıp sol vurmus bızımkıler yada stratejık olarak bıttı deyıp tanklarla gırmısler.
Biz muhalefet yapıyorsak sızde toz kondurmuorsunuz ama hepızın ıstedıgı ortak nokta bu itlerin soyunu kurutmak degılmı
Kardeşim Hükümete Veryansın Felan Ettiğimiz Yok O Bölge Şimdi Temizlendimi Yani Teröristlerden Bunu Merak Ediyoruz. Bittimi Tamamen Çukurcada Daha Saldırı Olmucakmı Ki Umarım Allahtan Olmaz. 5 Günde Bitecek Birşey Olduğuna Sen Kanaat Getiriyormusun.
Biz Türk Milleti Olarak 280 390 Leş Görmek İstemiyoruz Bunların Başındaki İti Köpeği Vursunlar Koysunlar Milletin Önüne Resmini İçimiz Rahat Etsin Bunu İstiyoruz ? Kuzey Irak Operasyon Haberine Gelince O Başlık Açıldığında Öyle Bir Haber Yoktu 5 10 Dakika Sonrasında Servis Edilen Bir Haber.
Ayrıca Celallanerim Valla Feyyaz Hemde Çok Cellallenirim Bende Şehit Yakınıyım Hemde 87 De Bu Acıların İlkini Yaşayanlardan Biriyim. Kusura Bakma Bu Terör Artık Bitmeli Hükümet Bir Çok Yol Denedi Cesaret Edilemeyeni Yaptı Açılımına Kadar Masa Başında Konuşmaya KAdar Yaptı Ama Bunlar Anladıkki Bunları Hak Etmiyor. Bu Şerefsizleri Kürtler Değil Başkaları yönlendiriyor. Onun İçin Artık Topyekün Mücadele İle Bir Defeda Son Defada Bitirmeliyiz. Artık Ne Verilecekse Ne Bedel Ödenecekse Ödensin Ve Bitirlmeden Dönülmesin İstiyoruz. Beni Anladığını Düşünüyorum. Bu Hükümet Değil Başka Bir Hükümette Olsa Ben Bu Tepkiyi Gösteririm. Vatan Evlatları Kolay Yetişmiyor. Kalleşlikse Kalleşlik Karşılığını Vermeliyiz Ve Bitirmeliyiz Bunu ....
arkadaşlar birbirinizi kırmadan fazla ikili diyolaglara girmeden yorum yapmanız daha iyi olur... gereksiz tartışmalara girmeyin...
kesinlikle öyle bunların başlarını yakalayıp öldürmemiz gerekiyor ama bu ** sürülerini öyle 3-5 senede bitiremeyiz. Ben illaki bu hükümete karşı söylediğiniz sözlerden dolayı sizle tartışmıyorum bu başka bir hükümette olabilirdi demek istediğim böyle günlerde hep birlikte olmamız gerekirken çıkıp hükümete yüklenmek yanlış, Hani uyan türkiye gibi laflar biraz şaibeli laflar tahrik olanı var olmayanı var