Evet bende akşam haberlerinde gördüm tanklar kuzey ıraka girmişler haftanine doğru yola koyulmuşlar.. ama bazı arkadaşlarımız çıkmışlar yine atıp tutuyolar operasyon bitti diye..
Evet bende akşam haberlerinde gördüm tanklar kuzey ıraka girmişler haftanine doğru yola koyulmuşlar.. ama bazı arkadaşlarımız çıkmışlar yine atıp tutuyolar operasyon bitti diye..
Kardeşim o atıp tutmaların sonu gelmiyor inan.Birisi çıkıp gerçek şehit sayısı 87 diyor.Sonra kesin rakamın 24 olduğunu öğreniyoruz.Diğeri depremi 6.6 dediler aslında 7.3 falan olması lazım diyor.Devlet sigorta şirketleri batmasın diye yalan söylüyor diyor.Sonra 7.2 olarak açıklanıyor.Diğeri operasyonlar bugün bitti diyor k.ırak a tankların girdiğini öğreniyoruz.Bu arkadaşların hepsine cevap yazsak pc başından kalkmayız herhalde.Bir fırsat bulsak da hükümeti nasıl eleştirsek diye sürekli tetikte bekleyen arkadaşlar var.
Feyyaz kafamızdan uydurmuyoruz haberlerdenögreniyoruz operasyonun bıttıgını
okursan sende görürsün arkadasım.
LİNK:
https://gundem.milliyet.com.tr/cukur...htm?ref=fblike
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Feyyaz Lütfen Dilimizi Sivriltmeden Yorum Yapalım Arkadaşım Atıp Tuttuğumuz Bir Şey Yok Haberleri Takip Edersen Her Duyduğuna Değil gördüğüne İnanırsın. Çukurca Operasyonu Bitti Dedik Iraka Operasyon Bitti Demedik Önce İyi Oku Sonrasındada Yorum Yap, Kırıcı Olmadan Yorum Yapalım...
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
Peki bu operasyonun çukurcayla bi ilgisi yokmu yani? hani şunu mu diyosun bu operasyon kuzey ıraka yapılmış olan terörist tarama operasyonudur, çukurcanın intikamını içeren bir operasyon değildir? yani bu operasyonları birbirinden ayırdınız ya pes diyorum.. beni yanlış okudu göstermek için durumu iki farklı operasyona getirdin ya daha da bişey demiyorum
Feyyaz bu haberı okudugunda ne dusunursun peki
''HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi’nde, 24 askerin şehit olduğu saldırının hemen ardından Kazan vadisinde başlatılan geniş kapsamlı operasyon sona erdi ve askerler birliklerine dönmeye başladı.''
Operasyon bitmiştir diye düşünürsünüz ve haklı olarak bu kadar kısa surmesınden dolayı canınız sıkılır ve tepkınızı yansıtırsınız.
Yarın bu haberı tvlerde ızleseydın ve tankaları bılmeseydın sende bızım gıbı dusunurdun degılmı bızımde dusundugumuzde buydu ama sonra ögrendıkkı opersyon bitmemıs ya sag gosterıp sol vurmus bızımkıler yada stratejık olarak bıttı deyıp tanklarla gırmısler.
Biz muhalefet yapıyorsak sızde toz kondurmuorsunuz ama hepızın ıstedıgı ortak nokta bu itlerin soyunu kurutmak degılmı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Ya Feyyaz haberın dogru olup olmadıgına kanaat getırmeden dıyorsun haberi yapan yer arka mahalle basını degıl arkadasım
Milliyet
Hürriyet
HaberTürk ...............................................
ülkede ciddi trajı olan ve yenı olmayan koklu gazeteler bunlarda yalan haber yapacak degılya Üstelık ajanslara DHA-CHA-AA nın geçtiği haber bunlar bunlardamı yalan haber yapıyor .Özel ve Devletın ajanslarınada inanmayalım
Zeynel KARACAN
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri