Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Türk tankları Kuzey Iraka Girdi!

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Standart Türk tankları Kuzey Iraka Girdi!

2. Bu mesajı için 3 kişi ibrahim06'ye teşekkür etti:

M. Fatih Özçelik
    Psikolog FoGGy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 ZB 588
    Edilen teşekkür: 38

Demin de forumda Çukurca harekatı bitti diye bir şey okudum. Kafam karıştı. Ama sanırım Reuters doğru söylüyor. 5 günde çekilecek değiliz ya.

Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

Bu tür haberlerde daha çok yurtdışına inanırım. Pislik pkknın sitesinde de yazıyor

Feyyaz Yavuz
    FeyyazYavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GKA 10
    Edilen teşekkür: 218

Evet bende akşam haberlerinde gördüm tanklar kuzey ıraka girmişler haftanine doğru yola koyulmuşlar.. ama bazı arkadaşlarımız çıkmışlar yine atıp tutuyolar operasyon bitti diye..

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Alıntı FeyyazYavuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bende akşam haberlerinde gördüm tanklar kuzey ıraka girmişler haftanine doğru yola koyulmuşlar.. ama bazı arkadaşlarımız çıkmışlar yine atıp tutuyolar operasyon bitti diye..
    Kardeşim o atıp tutmaların sonu gelmiyor inan.Birisi çıkıp gerçek şehit sayısı 87 diyor.Sonra kesin rakamın 24 olduğunu öğreniyoruz.Diğeri depremi 6.6 dediler aslında 7.3 falan olması lazım diyor.Devlet sigorta şirketleri batmasın diye yalan söylüyor diyor.Sonra 7.2 olarak açıklanıyor.Diğeri operasyonlar bugün bitti diyor k.ırak a tankların girdiğini öğreniyoruz.Bu arkadaşların hepsine cevap yazsak pc başından kalkmayız herhalde.Bir fırsat bulsak da hükümeti nasıl eleştirsek diye sürekli tetikte bekleyen arkadaşlar var.

Feyyaz Yavuz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GKA 10

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim o atıp tutmaların sonu gelmiyor inan.Birisi çıkıp gerçek şehit sayısı 87 diyor.Sonra kesin rakamın 24 olduğunu öğreniyoruz.Diğeri depremi 6.6 dediler aslında 7.3 falan olması lazım diyor.Devlet sigorta şirketleri batmasın diye yalan söylüyor diyor.Sonra 7.2 olarak açıklanıyor.Diğeri operasyonlar bugün bitti diyor k.ırak a tankların girdiğini öğreniyoruz.Bu arkadaşların hepsine cevap yazsak pc başından kalkmayız herhalde.Bir fırsat bulsak da hükümeti nasıl eleştirsek diye sürekli tetikte bekleyen arkadaşlar var.
    aynen öyle.. yok efendim sütüm tencerede, köpüğü taştı HÜKÜMET İSTİFA..!!!

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Bırı gırdı dıyor bırı cıktı dıyor anlamadım gırdıkmı cıktıkmı çıktıysak YUHHH gırdıysek HELAL OLSUN kökünü bitirene kadar çıkmayız inşallah.
    Bu arada İbrahim ben bu reutersin haberlerı doğrumu gercelmi bilmiyorum bu deyyyuzlar halen pkk ya hiç bir haberinde terör örgütü demeyip gerilla deyip hainleri destekleyen bir tavrı var .
    En iyisi TSK dan haberleri tyakip etmek ama Tsk operasyon bitti demişti
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Feyyaz kafamızdan uydurmuyoruz haberlerdenögreniyoruz operasyonun bıttıgını
    okursan sende görürsün arkadasım.

LİNK:
    https://gundem.milliyet.com.tr/cukur...htm?ref=fblike
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Feyyaz Lütfen Dilimizi Sivriltmeden Yorum Yapalım Arkadaşım Atıp Tuttuğumuz Bir Şey Yok Haberleri Takip Edersen Her Duyduğuna Değil gördüğüne İnanırsın. Çukurca Operasyonu Bitti Dedik Iraka Operasyon Bitti Demedik Önce İyi Oku Sonrasındada Yorum Yap, Kırıcı Olmadan Yorum Yapalım...
    "Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."

Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bırı gırdı dıyor bırı cıktı dıyor anlamadım gırdıkmı cıktıkmı çıktıysak YUHHH gırdıysek HELAL OLSUN kökünü bitirene kadar çıkmayız inşallah.
    Bu arada İbrahim ben bu reutersin haberlerı doğrumu gercelmi bilmiyorum bu deyyyuzlar halen pkk ya hiç bir haberinde terör örgütü demeyip gerilla deyip hainleri destekleyen bir tavrı var .
    En iyisi TSK dan haberleri tyakip etmek ama Tsk operasyon bitti demişti
    Reuters zaten pkk ile işbirliği içinde. İşbirliği içinde derken haberleri teröristlerin kendisinden alıyorlar. O yüzden onlar yazıyorsa vardır bişeyler.
    Konu ibrahim06 tarafından (24/10/2011 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir.

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Allah Askerimizin yar ve yardımcısı olsun...

Fatih AKBIYIK
    TORnADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 156

Yeni Genel Kurmay Başkanımız iyiye benziyor maşallah. Daha önce operasyonu bizzat yerine gidip de yöneten olmadı. Bugünkü açıklamasında 270 itin öldürüldüğünü ve bu sayının daha fazla olduğunu söyledi. İnşallah oraya da girmişlerdir.Reuters operasyonlar başladığında da duyurmuştu ve doğruydu.Bu da doğrudur...

Feyyaz Yavuz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GKA 10

Alıntı SRDR KRKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Feyyaz Lütfen Dilimizi Sivriltmeden Yorum Yapalım Arkadaşım Atıp Tuttuğumuz Bir Şey Yok Haberleri Takip Edersen Her Duyduğuna Değil gördüğüne İnanırsın. Çukurca Operasyonu Bitti Dedik Iraka Operasyon Bitti Demedik Önce İyi Oku Sonrasındada Yorum Yap, Kırıcı Olmadan Yorum Yapalım...
    Peki bu operasyonun çukurcayla bi ilgisi yokmu yani? hani şunu mu diyosun bu operasyon kuzey ıraka yapılmış olan terörist tarama operasyonudur, çukurcanın intikamını içeren bir operasyon değildir? yani bu operasyonları birbirinden ayırdınız ya pes diyorum.. beni yanlış okudu göstermek için durumu iki farklı operasyona getirdin ya daha da bişey demiyorum

Serdar Kürkçü
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES

Ne Bilim Kardeşim Seninde Sorduğun Soruya Bak Sanki Genel Kurmayın İstihbaratını Ben Tutuyorum. Genel Kurmay Başkanının Açıklamaları Var Çukurca Operasyonu İle İlgili Bugünki Haberlede Zahmet Olmazsa Aç Oku Bana Ne Soruyorsun. Birbirinden Ayrı Olmasa Çukurca Operasyonu Sona Erdi Diye Niye Açıklama Yapsın Genel Kurmay Peslik Birşey Yok Herşey Ortada. Ben Seni Durumu Yanlış Okudun Manasına Felan Getirdiğim Yok Benim Sana Olan Tepkim Hemen Atıp Tutuyorlar Demen Yanlış. Ben Veya Arkadaşlar Birşey Atıp Tutmuyor. Bizde Basından Takip Etitğimiz Bilgilerle Konuşuyoruz Senin Basından Daha İyi Bildiğin Şeyler Varsa Açıkla Bizde Bilelim Bizide Aydınlat.
    "Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Peki bu operasyonun çukurcayla bi ilgisi yokmu yani? hani şunu mu diyosun bu operasyon kuzey ıraka yapılmış olan terörist tarama operasyonudur, çukurcanın intikamını içeren bir operasyon değildir? yani bu operasyonları birbirinden ayırdınız ya pes diyorum.. beni yanlış okudu göstermek için durumu iki farklı operasyona getirdin ya daha da bişey demiyorum
    Feyyaz bu haberı okudugunda ne dusunursun peki

''HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi’nde, 24 askerin şehit olduğu saldırının hemen ardından Kazan vadisinde başlatılan geniş kapsamlı operasyon sona erdi ve askerler birliklerine dönmeye başladı.''

Operasyon bitmiştir diye düşünürsünüz ve haklı olarak bu kadar kısa surmesınden dolayı canınız sıkılır ve tepkınızı yansıtırsınız.

Yarın bu haberı tvlerde ızleseydın ve tankaları bılmeseydın sende bızım gıbı dusunurdun degılmı bızımde dusundugumuzde buydu ama sonra ögrendıkkı opersyon bitmemıs ya sag gosterıp sol vurmus bızımkıler yada stratejık olarak bıttı deyıp tanklarla gırmısler.

Biz muhalefet yapıyorsak sızde toz kondurmuorsunuz ama hepızın ıstedıgı ortak nokta bu itlerin soyunu kurutmak degılmı
    Zeynel KARACAN

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Feyyaz Yavuz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GKA 10

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Feyyaz bu haberı okudugunda ne dusunursun peki

''HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi’nde, 24 askerin şehit olduğu saldırının hemen ardından Kazan vadisinde başlatılan geniş kapsamlı operasyon sona erdi ve askerler birliklerine dönmeye başladı.''

Operasyon bitmiştir diye düşünürsünüz ve haklı olarak bu kadar kısa surmesınden dolayı canınız sıkılır ve tepkınızı yansıtırsınız.

Yarın bu haberı tvlerde ızleseydın ve tankaları bılmeseydın sende bızım gıbı dusunurdun degılmı bızımde dusundugumuzde buydu ama sonra ögrendıkkı opersyon bitmemıs ya sag gosterıp sol vurmus bızımkıler yada stratejık olarak bıttı deyıp tanklarla gırmısler.

Biz muhalefet yapıyorsak sızde toz kondurmuorsunuz ama hepızın ıstedıgı ortak nokta bu itlerin soyunu kurutmak degılmı
    ya heralde hepimizin ortak noktası bu kesinlikle.. ama siz haberin doğru olup olmadığına kanaat getirmeden hükümete verip veriştiriyosunuz hani biraz bekleyin haberler doğrumu değilmi? provokotif mi değil mi?

Feyyaz Yavuz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GKA 10

Ne Bilim Kardeşim Seninde Sorduğun Soruya Bak Sanki Genel Kurmayın İstihbaratını Ben Tutuyorum. Genel Kurmay Başkanının Açıklamaları Var Çukurca Operasyonu İle İlgili Bugünki Haberlede Zahmet Olmazsa Aç Oku Bana Ne Soruyorsun. Birbirinden Ayrı Olmasa Çukurca Operasyonu Sona Erdi Diye Niye Açıklama Yapsın Genel Kurmay Peslik Birşey Yok Herşey Ortada. Ben Seni Durumu Yanlış Okudun Manasına Felan Getirdiğim Yok Benim Sana Olan Tepkim Hemen Atıp Tutuyorlar Demen Yanlış. Ben Veya Arkadaşlar Birşey Atıp Tutmuyor. Bizde Basından Takip Etitğimiz Bilgilerle Konuşuyoruz Senin Basından Daha İyi Bildiğin Şeyler Varsa Açıkla Bizde Bilelim Bizide Aydınlat.
    haberlerden görerek yorumlar yaptığınızı görüyoruz ona bişey dediğimiz yok.. aynı şeyi sana da söylüyorum habere baktıktan sonra hemen celallenmeyin bi bakın haberler doğru mu değil mi provokatif mi değilmi?

Serdar Kürkçü
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES

Kardeşim Hükümete Veryansın Felan Ettiğimiz Yok O Bölge Şimdi Temizlendimi Yani Teröristlerden Bunu Merak Ediyoruz. Bittimi Tamamen Çukurcada Daha Saldırı Olmucakmı Ki Umarım Allahtan Olmaz. 5 Günde Bitecek Birşey Olduğuna Sen Kanaat Getiriyormusun.

Biz Türk Milleti Olarak 280 390 Leş Görmek İstemiyoruz Bunların Başındaki İti Köpeği Vursunlar Koysunlar Milletin Önüne Resmini İçimiz Rahat Etsin Bunu İstiyoruz ? Kuzey Irak Operasyon Haberine Gelince O Başlık Açıldığında Öyle Bir Haber Yoktu 5 10 Dakika Sonrasında Servis Edilen Bir Haber.

Ayrıca Celallanerim Valla Feyyaz Hemde Çok Cellallenirim Bende Şehit Yakınıyım Hemde 87 De Bu Acıların İlkini Yaşayanlardan Biriyim. Kusura Bakma Bu Terör Artık Bitmeli Hükümet Bir Çok Yol Denedi Cesaret Edilemeyeni Yaptı Açılımına Kadar Masa Başında Konuşmaya KAdar Yaptı Ama Bunlar Anladıkki Bunları Hak Etmiyor. Bu Şerefsizleri Kürtler Değil Başkaları yönlendiriyor. Onun İçin Artık Topyekün Mücadele İle Bir Defeda Son Defada Bitirmeliyiz. Artık Ne Verilecekse Ne Bedel Ödenecekse Ödensin Ve Bitirlmeden Dönülmesin İstiyoruz. Beni Anladığını Düşünüyorum. Bu Hükümet Değil Başka Bir Hükümette Olsa Ben Bu Tepkiyi Gösteririm. Vatan Evlatları Kolay Yetişmiyor. Kalleşlikse Kalleşlik Karşılığını Vermeliyiz Ve Bitirmeliyiz Bunu ....

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

arkadaşlar birbirinizi kırmadan fazla ikili diyolaglara girmeden yorum yapmanız daha iyi olur... gereksiz tartışmalara girmeyin...

Feyyaz Yavuz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GKA 10

Kardeşim Hükümete Veryansın Felan Ettiğimiz Yok O Bölge Şimdi Temizlendimi Yani Teröristlerden Bunu Merak Ediyoruz. Bittimi Tamamen Çukurcada Daha Saldırı Olmucakmı Ki Umarım Allahtan Olmaz. 5 Günde Bitecek Birşey Olduğuna Sen Kanaat Getiriyormusun.

Biz Türk Milleti Olarak 280 390 Leş Görmek İstemiyoruz Bunların Başındaki İti Köpeği Vursunlar Koysunlar Milletin Önüne Resmini İçimiz Rahat Etsin Bunu İstiyoruz ? Kuzey Irak Operasyon Haberine Gelince O Başlık Açıldığında Öyle Bir Haber Yoktu 5 10 Dakika Sonrasında Servis Edilen Bir Haber.

Ayrıca Celallanerim Valla Feyyaz Hemde Çok Cellallenirim Bende Şehit Yakınıyım Hemde 87 De Bu Acıların İlkini Yaşayanlardan Biriyim. Kusura Bakma Bu Terör Artık Bitmeli Hükümet Bir Çok Yol Denedi Cesaret Edilemeyeni Yaptı Açılımına Kadar Masa Başında Konuşmaya KAdar Yaptı Ama Bunlar Anladıkki Bunları Hak Etmiyor. Bu Şerefsizleri Kürtler Değil Başkaları yönlendiriyor. Onun İçin Artık Topyekün Mücadele İle Bir Defeda Son Defada Bitirmeliyiz. Artık Ne Verilecekse Ne Bedel Ödenecekse Ödensin Ve Bitirlmeden Dönülmesin İstiyoruz. Beni Anladığını Düşünüyorum. Bu Hükümet Değil Başka Bir Hükümette Olsa Ben Bu Tepkiyi Gösteririm. Vatan Evlatları Kolay Yetişmiyor. Kalleşlikse Kalleşlik Karşılığını Vermeliyiz Ve Bitirmeliyiz Bunu ....
    kesinlikle öyle bunların başlarını yakalayıp öldürmemiz gerekiyor ama bu ** sürülerini öyle 3-5 senede bitiremeyiz. Ben illaki bu hükümete karşı söylediğiniz sözlerden dolayı sizle tartışmıyorum bu başka bir hükümette olabilirdi demek istediğim böyle günlerde hep birlikte olmamız gerekirken çıkıp hükümete yüklenmek yanlış, Hani uyan türkiye gibi laflar biraz şaibeli laflar tahrik olanı var olmayanı var

Sayfa 1/2 12 SonSon