*USTA Nickli Üyeden Alıntı
Bir Fiat sevdalısı olarak çok güzel yazmışsın,ama bilmediğin şeylerde var,bugüne kadar alıp sattığım Fiat veya Tofaş markalı otomobillerin sayısı 60 dan fazladır,şuanda 2 aracım var biri Renault biride Fiat marka,binden fazla mesajım var bu forumda ve buluşmaya da katıldım,anlayacağın çakma nick falan kullanmıyorum,nette *USTA diye aratırsan kim olduğumu anlarsın.Bugüne kadar yazdığım yazılarda Evo hakkında en ufak bir kötüleyici yazımı bulamazsın hatta karalayan arkadaşlara aracınızı kötülemeyin 2.el değerini düşürüyorsunuz diye uyarılarım olmuştur.
Gelelim lastik olayına,bu konuyu açmamdaki amaç kullandığım aracı kötülemek değil aksine Fiat müşteri hizmetlerinin tavrını,müşterisine yaklaşımını eleştirmekti,demek ki sen anlıyamayacak kadar Fiat fanatiğisin...
Şimdi vereceğim telefonları ara kim haklı kim haksız kendin karar ver canım kardeşim,karşında hiçbirşey bilmeyen cahil birisi yok ve ayrıca otomobiller hakkında bir çok servis sorumlusunu ve danışmanını cebimden çıkarırım...
Fırat Oto:212 481 97 70 santrale bağlanınca 52 yi tuşlayıp servis sorumlusu Hasan beyi isteyip konuyu sorun. 221 i tuşlayıp direk telefonundan Showroom satış yönetmeni Mert Vargel'e konuyu sorun.
0212 275 33 90 veya 275 29 60 numaralı Fiat Genel Merkezini arayarak Burak beye konuyu sorun.
Goodyear Türkiye Genel müdürlüğünü Merkez Tel/Fax 0 212 329 50 00 / 0 212 329 50 55 arayarak Müşteri ilişkilerine bağlanarak Goodyear GT3 lastiklerinin akıbetini ve benim arayıp aramadığımı sorun...
0532 261 39 90 buda benim cep telefonum aklında hala soru işareti kalırsa benide arayabilirsin...