şöyle bir eskiye yolculuk yapalım..devrimler oldu bu ülkede eskiden araba deyince aklımıza ne geliyordu? murat 124-131 doğan şahin renault 12 -toros takiiiiiiiiiiiii yabancı markalar 80 lere girdiğimizde bu ülkeye kolay girmeye başladığında biz araba nedir öğrendik o zaman iyi anladık ki bizi senelerce kandırmışlar senelerce at arabasına binmişiz!! bunu ben değil 32 senelik öğretmen babam söylüyor arkadaşlar doğan slx imiz var dı 95 model daha 85 binde tek rütuş boya yoktu tertemiz garaj arabası ilk sahibiydik..ardından 2000 opel astra aldık babamın ilk tepkisi bu oldu yıllarca eşşek arabasına binmişiz!!eskiden tofaş ve ranaulttan başka bir araba türkiyede olmadığı için olanlar yani mercedes gibi bmw gibi firmalarda çok pahalı olduğu için insanlar renault ve fiat/tofaş alıyordu..TÜRK insanının genel özelliği alışkanlıklardan kolay vazgeçmezler..fiat kaç senedir burda diğer avrupa yada japon arabaları kaç senedir burda? fiat ta türkiye için bazı şeyler yerine rayına oturdu tofaş ı da bağladı bir güzel yedek parçası onun ucuz olmayacak ta neyin ucuz olacak?parçası hemen gelmeyecekte hangi markanın hemen gelecek?ve ben şu konuda iddaa ediyorum yakında japon arabaları FİAT ı tahtından edecek..çünkü yedek parçası hem ucuzlamakta hemde kalite artmakta hemde yan sanayisi çoğalmakta..yanlış anlamayın ben fiat ı kötülemiyorum bu ülkenin en zor zamanında bu ülkede arabası ile geldi yanında oldu ucuza araba yaptı bizi idare edebildi ve halen daha güzel görünüşlü kimine göre sıfır sorunlu ama kimine göre sorundan geçilmeyen arabalar ile karşımızda.. ama gelişen teknolojiye ve artan arz a da kayıtsız kalamaz bu ülke bu değerli Türk halkı..