biraz abartmışsın dostum
Printable View
biraz abartmışsın dostum
Valla bende yaklaşık 6 aydır forumu takip ediyorum.
Öncelikle mustafa abiyi bu lastikler konusunda sonuna kadar haklı buluyorum . Kendisinin yorumlarını en baştan beri takip ediyorum , fiatı hiçbir zaman kötülemedi.
Ayrıca tabiki her markanın sorunları kötü yanları vardır. Benimde gördüğüm fiatın bazı çalışanlarına doğru eğitimi vermediğidir. Özellikle müşteri hizmetleri konusunda(Sadece telefonu açmak için insan koymuşlar)
Bence fiat otobomilleri piyasada satılan aynı segmentteki otomobillere göre kalite olarak aynı düzeyde. (Tabiki artı ve eksileri olacaktır)
Canı yanan arkadaşlar tabiki sorunlarını iletecek. Bu sorunlara karşı Fiatın yaklaşımlarını iletecekler.Fiatın yaklaşımı doğru değilsede bir daha fiat almam diye bilir insanlar.
Ama evo şöyle araba ,G.Punto şöyle araba alınmaz demek çok yanlış. Araba şans işi demişler çok doğru bencede.
Bugün lastiği almaya gittiğimde Fırat Oto nun sahibi Ömer Bey'e de uğradım olanları anlattım,bayi sahibi olarak meseleden haberi yok,oda çalışanlara kızdı neden ilgilenilmedi ve kendisine haber verilmedi diye,bu konuyu en kısa zamanda Fiat ve bayiler arasındaki toplantıda gündeme getireceğini ve hesap soracağının sözünü verdi...