Arkadaslar bu grande puntoların ön 2 otomatik camına kapıları kumandayla kilitleyince aracın camlarının otomatik olarak kapanmasını saglayan kitin takılması zor bir olay mı problem yaratacak birşey mi bilen ya da taktıran var mı?
Printable View
Arkadaslar bu grande puntoların ön 2 otomatik camına kapıları kumandayla kilitleyince aracın camlarının otomatik olarak kapanmasını saglayan kitin takılması zor bir olay mı problem yaratacak birşey mi bilen ya da taktıran var mı?
Blakis çok basit bir olay hepsiburada com da 15 ila 20 tl ye cam kaldırma modülleri satılıyor.Bu modüllerin sıkışma önleyicili olan akım kontrollülerinden almanı tavsiye ederim.Yok ben uğraşamam dersen oto alarm vs yapan yerlere git iki saatte hallederler
İşte ben oto elektrikçiye gittim bunlar problemli dedi o yüzden yaptıran var mı diye soruyorum.. Adama da çok güvenemedim.. Biraz meşakkatli bir iş diye üşendiginden mi o şekilde dedi bilemedim.. hani ucuz ama ugrastırıcı bir iş diye belki..
konu hakkında bilgisi olan ya da daha önce uygulamayı yapan yok mu arkadaşlar?
Ben uygulama yaptım ama önceki aracımda felicıa Skoda.sanıldığı kadar problemli değil bence baştan savma olayı bu...kapı kilit tetiğinden yararlanıyorsun cam kaldırma butonlarından bu modülün role çıkışlarına bağlantı yapıyosun .yaklaşık iki saat lik iş.bu modülde bir zamanlı role var tetik alınca belli bir süre anahtar role kapalı kalıyor ve buna bağlı cam motoru çalışarak camı kapatıyor.Başka elektrikçi hatta alarm sistemi yapan yerlere sor bence kolay gelsin.
aracınız dynamic versiyon benim hatırladığım kadarıyla kapıları kumandadan kitlerlerken kilit tuşuna uzun süre basınca camları kapatması lazım.. bir deneyin isterseniz!!
tüm dynamic lerde yok Şakir o .. Benim araç da 2008 dynamic ama bendede yok.
ustanın beni başından savdıgını düşünüyorum bende fakat söyledigi bir şey kafamı kurcalıyor.. baska araç olsa yaparım ama fiatlarda yaptırma başına iş alırsın dedi.. bu da açıkçası kafamı karıstırdı.. istanbul anadolu yakası ya da tekirdağda tanıdıgı olan var mı bu konuda bana yardımcı olabilecek..
aldığım gün denedim ama maalesef aracımda böyle bir özellik yok.. önceki aracım 2003 model 1.7 dizel corsa da dahi (ki aracım vandan cevirmeydi) bu özellik varken puntoda olmaması beni sasırttı..
ben taktırdım yaklaşık 2 senedir sorunsuz kullanıyorum
montajı 10 dk filan sürmüştü
tavsiye ederim
haklısın tabiki benim ki sadece bir örnek sonucta benim aracım sunroof haric full olarak tabir ediliyorken böyle basit ama hoş bir özelliğin olmaması ve beni şu an uğraştırıyor düşündürüyor olması can sıkıcı.. hayır bulucam bi yer elbet yaptırıcam ama sonradan araca farklı bi zarar verirmiyim diye tedirginim..
ya basit bi mekanizma ucuzda bişey taktırın nolcak sanki
hmm bu mesajını atlamısım.. taktırdın herhangi bir sorunda olmadıysa güzel.. demekki en azından birileri denemiş.. bende düzgün bir elektrikçi düzgün bir usta bulursam en kısa zamanda taktırabilirim öyleyse.. istanbul ya da tekirdağda tanıdığı olan var mı.. düzgün bir usta servis vs.
Aytuğcum ben taktırddım çokta memnunum kardeşim... Çorlu'da yaptırdım.. Bir ara haberleşiriz yaptırırız... Yaptırdığım yer arkadaşım... Haberleşelim...
Çorludan usta vs arıyosan bana danışsana kardeşim :D:D
aytuğcuğum hafta sonları ben çalışmıyorum 0 532 673 99 05 telefon numaram müsait olduğunda alo de eğer çorlu içindeysem yada uygunsan görüşelim tanışalım kaynatalım canım kardeşim... Çorluda tanıdık çok her türlü işini ayarlarız.. Görüşmek üzere...
orçun abi kaça maloldu bu cam modülü
Biz hala neden yaptırmıyoruz izmir ekibi bı yer ayarlayın toptan yaptıralım yaaa
o yer bulunsa..:)