Mehmet ıyı hos konusuyonda fıyatını bı soyle bıze kac kez sorduk nası gelecez gelemeyenlerede yollarsın hele bı adını koyak sonra sana ....geliriz :D
Printable View
Mehmet ıyı hos konusuyonda fıyatını bı soyle bıze kac kez sorduk nası gelecez gelemeyenlerede yollarsın hele bı adını koyak sonra sana ....geliriz :D
Tabiki herzaman başımın üzerinde gelmek isteyenlerin yeri var... Telefon numaram forumun heryerinde var genede yazabilirim 0 532 673 99 05 gelmeden önce alo demeniz yeterli...
Yani ikna edebildik seni dostum...... :D :D Arkadaşlar gözünüz aydın GPTR resmi sponsoru ve bizim sıkıştığımızda yanımızda olan tecrübeli Kemal Oto da artık cam modülü bulunmaktadır... Hayırlısı olsun Ankara... Kolay gelsin mehmet dostum artık seri üretime bağlaman lazım forumu :D:D
Fiyat foruma özel olacağı garantide hem Mehmet kendi dükkanında Ankaralılara montaj desteği vermekte ama gelemeyenlerede bir eye çıkıp il il dolaşıp herkezin arabasına montaj yapsana be dostum... Esasında güzel fikir bak... Sen düşün bi bunu :D:D:D
hadi arkadaş fiyat merak ediyoruz:D benim nikonla takas edelimmi:D
Hepinize 45 tl herşey dahil ,
kraker@ takas fiyatı farklıdır 850 tl , nikonla takas edilir :D:D
montaj dahil..:)
Ögle yemegı + yol + ssk vs :D
Mehmet deli ederdim senı Ankarada olsaydım...Yanına bı dukkan acardım kokoreççii ohh mıs gıbı
Ah ulan bi kokoreçci yokki yakınlarda canımı çektirdin sabah sabah :D
Onur komutan haftaya pazarda kısmetse Eskişehir buluşmasında olucam.... Haberleşiriz genede...
2sini aynı anda kaldıran varmı? (bu özellikte alarm olmadan takılan) bide nereye takılıyo? tetik kablosu nerde(şu sisleri bi düzelteyim artık :D)
Orçun ben çorluya geldim abi ne zaman uygunsan hem tanısalım hem gidelim yaptıralım :)
Hoşgeldin kardeşim... Bu hafta biraz işler yoğun bana özelden telefonunu at aytuğcuğum.. İşten erken kaçtığım bir zaman sana alo derim haberleşir tanışır hemde senin işe bakarız kardeşim...
Tamam abi sen ne zaman müsait olursan.. özelden mesaj attım..
Tavsiye edebileceğiniz marka model ve fiyatı uygun modül var mı?
Punto için 2 cam için
Satildigini soylediginiz moduller aracin kebdi kaldirma sistemini kullaniyor degilmi ? Yani sadece tetikleyici bi modul bu sadece degilmi ?
peki bu modülü ön iki cam ve sanroof için kullanabilirmiyiz?