Alıntı GRDEDE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben uygulama yaptım ama önceki aracımda felicıa Skoda.sanıldığı kadar problemli değil bence baştan savma olayı bu...kapı kilit tetiğinden yararlanıyorsun cam kaldırma butonlarından bu modülün role çıkışlarına bağlantı yapıyosun .yaklaşık iki saat lik iş.bu modülde bir zamanlı role var tetik alınca belli bir süre anahtar role kapalı kalıyor ve buna bağlı cam motoru çalışarak camı kapatıyor.Başka elektrikçi hatta alarm sistemi yapan yerlere sor bence kolay gelsin.
ustanın beni başından savdıgını düşünüyorum bende fakat söyledigi bir şey kafamı kurcalıyor.. baska araç olsa yaparım ama fiatlarda yaptırma başına iş alırsın dedi.. bu da açıkçası kafamı karıstırdı.. istanbul anadolu yakası ya da tekirdağda tanıdıgı olan var mı bu konuda bana yardımcı olabilecek..

Alıntı siyahinci83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aracınız dynamic versiyon benim hatırladığım kadarıyla kapıları kumandadan kitlerlerken kilit tuşuna uzun süre basınca camları kapatması lazım.. bir deneyin isterseniz!!

aldığım gün denedim ama maalesef aracımda böyle bir özellik yok.. önceki aracım 2003 model 1.7 dizel corsa da dahi (ki aracım vandan cevirmeydi) bu özellik varken puntoda olmaması beni sasırttı..