öle bir izlenim yaratıyor olsalarda olaya içlerine girip bakarsan tam tersini görebilirsin. Evet türkiyelileri sevmiyorlar izlenimi veriyorlar ama kastedilen veya bahsedilen tc kimliğine sahip vatandaş gurubunu bizde sevmiyoruz. Zaten böle birşey söz konusu olamaz adanın nüfusunun çoğunluğu türkiye göçmeni kimi karadenizli kimi akdenizli.

Rumlarla birleşme olayına gelince; referandum dönemi kıbrıstaydım evet sonucu çıkması beni çok şaşırtmadı. lefkoşada yiğitler burcuna çıkıp karşı tarafa bakmanız yeterli sistemini oturtmuş bir devlet iş olanakları çok geniş gelir seviyesi yüksek halk yaşam şartları malum bu tarafa baktığınızda ise halen daha çok sıkıntısı olan adı konulamamış bir devlet iş olanakları çok kısıtlı kısır bir döngü içinde yaşamayı sürdüren bir devlet bunlar göze alındığında insanların özelliklede gençlerin zihinleri çok çabuk bulanabiliyor. bugün biz nasıl avrupa birliğinde olmak istiyorsak bazı şeylerimizden ödün veriyorsak bir dönem kıbrıstaki vatandaşlarımızda çözüm olacağını düşünerek böle bir seçim yaptılar.