Aramıza hoşgeldin keyifli forumlar...
Merhaba arkadaşlar, abiler.Adım Lütfi Burak Eylenoğlu, 20 yaşındayım ve Kıbrıs'ta ikamet ediyorum.Aslen Ankaralıyım fakat eğitimimi Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampüsü'nde görüyorum.Alfa Romeo Giulietta 1.6jtd Distinctive araca sahibim.Fiat olmasada motoru ve bir çok parçası Fiat ile aynı olduğu için çeşitli Alfa forumları haricinde burayada üye olmak istedim.Hepinize iyi forumlar dilerim![]()
Aramıza hoşgeldin keyifli forumlar...
hoş geldiniz. forumumuz güzeldir, hem bilgi hem ilgi hemde ortam açısından tatmin olabilirsiniz. yavru vatana selamlar...
Hoş geldiniz.
hoşgeldiniz
hoş geldiniz...
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
Teşekkür ederim, hoşbulduk..
06 LBE 56
'11 Alfa Romeo Giulietta
Aramıza hoşgeldiniz guiletta güzel makine
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Aramıza hoşgeldin bir başkadır kıbrıs askerligimi orda yaptım 15 ay ama asker degilde tatile gelmiş gibi kıbrısın hemen hemen bütün güzelliklerini yaşadım gece hayatı dahil az çakallıklar yapmamştım askerde geceleri kaçardım klüplere degerini bil kıbrısın süperdir hayat orda.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
hoş geldiniz
hoşgeldin
Hoşgeldin dostum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri