bende 1.4 8v kullanıyorum bence normal 4 kısı bındıgınızde uzun yoldada ole soylendıgı gıbı uzmuyor benı gayet ıyı hem 8 v oldugunda araclar valflerın capı buyuyor 16 valf oldugunda valflerın capıda kuculuyor ole abartılı bı valf yuzunden performans kaybı olmaz o motorun dıger ozellıklerıyle baglantılı pıston capı yanma odası v.s ılgılı 8 v kullanan cok performanslı araclarda var
kesinlikle katılıyorum sana benim anlatmak isteyipte anlatamadığım olayı sen 2 cümlede açıklamışsın..
ben memnunum ve kalkışta emsallerinin üstüne tanımam diyorum en azından benm arac için
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri