Alıntı ozy92 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yazılım kesın olucak hanı benım cekıngen kaldıgım konu daha once yaptılar yukarda yazdıgım gıbı sıkıntılar cıktı ama ona yazılım yapılmadı benım araba da kat ıptalı var ama duz boru falan yaptırmayı dusunmuyorum ses olmasın dıye turbonun parcaları degıstıkten sonra dıger butun ıslemlerı yazılımla ayarlıcaz anladıgım kadarıyla he bıde bızım orjınal turbo basıncımız kac bar ve ben kaç bar yapım saglıklı olması acısından bıde onuda ecu danmı ayarlıyoruz soyle araba 110 120 bg falan oldumu yeter bana zaten
Normalde kaç bar basıyor bilmiyorum. yazılımcı arkadaşlar daha iyi bilir ama yaptığınız işlemlerden sonra max 1.5 bar basın fazlasını turbo kaldırmayacaktır.
Biraz duman olucaktır ama sıkıntısız orta halli sıkıştırmayla 120-122 hp alırsın diye düşünüyorum 1.5 bar üst limitiniz olsun. waste gate ayarınıda ecu üzerinden yapılacak.. Tavsiye olarakta turbo üzerinde oynama yapmak yerine 95lik astra veya linea turbosu bulup onun üzerinden yazılımla oynasanız daha sağlıklı olur illa turbo çıkacaksa bu daha mantıklı tabi biraz daha tuzlu olacaktır.