Zamanla 1cm kadar düşer biraz daha bekleyin derim.Eğer yetmez se o zaman press yaptırın sakın kestirmeyin.
GT-I9500 cihazımdan 2 ile gönderildi
5 cm tein yay aldım önlerde ve arkadalarda istediğim gibi düşüş yaşayamadım arkalar orjinal yay boyutu ile aynı acaba düşer mi 1-2 cm daha yoksa kestirmeyi yada preslemeyi düşünüyorum acaba hangisini yapıyım ??
Zamanla 1cm kadar düşer biraz daha bekleyin derim.Eğer yetmez se o zaman press yaptırın sakın kestirmeyin.
GT-I9500 cihazımdan 2 ile gönderildi
dün taktırdım herkes öyle diyor 1 hafta bin biraz daha düşer diyolar presleyince hoplama zıplama ne gibi zararlar olur birde ön 2 cm arkaya 4 cm preslesek sıkıntı olur mu ?
Spor Yay Alıp Taktırdıktan Sonra Kestirip Presleten Yok Mu ??
Üstad bence arkayı 7cm e kadar preslet sonra şaseciye git bi kandil yapsınlar. Sonra tokat bi sürüngen görsünayrıca yayın markasına göre bile düşüş farklılıkları var. Dizelin ki farklı benzinlinin ki farklı. Aracınız düşüş yaşamasa bile yol tutuş performansı değişmiştir. Yaylarınızı kestırmenız mantıklı değil. Çünkü yaylar ısıtıldıgında özelliğini yitiriyor ve çelik sertleştiği için zıplamanızda artış yaşanacaktır. (yaylar kesilirken ki zımpara taşının çelik üzerinde yaydıgı ısı yeterli olabilecek derecede bir ısı) Eğer sürüngen istiyorsanız dediğimi yapın. Ha yok derseniz yayları presletin. Sıkıntı yaşamazsınız. Aracın arka tarafı ilk taktınız aracı liftten indirdiniz aynı şekilde kalır. Düşüş ön tarafta gözlenir. Bir arkadasım 5cmlik ismi duyulmamıs yay taktıktan sonra yaylarını 4 cm'e yakın presleterek güzel bi görünüm kazanmıstı. Deneye bilirsiniz
benim önceki 1.4 starjet puntomda da ben aynı sıkıntıları yaadım.önce FK diye bir yay aldım.araç arkadan düştü,önden pek düşmedi.önleri preslettim.kullandıkça arkalar biraz daha düştü.baktım olacak gibi değil ilker kardeşimin aldığı gibi tein marka yay aldım ondada aynı ilker kardeşimin yaşadığı sıkıntıları yaşadım.sonrasında eıbach 5cm aldım.miss gibi.presletmede pek iyi olmuyor.iade edebiliyorsan et.eibach al.
Yayları satıp orijinallerini pressletin![]()
Arkadaşlar bu presler açılıyor mu? Ankarada açan usta var mı?
Evet açılıyor. Forumdaki arkadaşlar bana Nam amortisörü önermişlerdi, orada press yaptırdım. Ben de size Nam'ı önereyim. Ölçüyü iyi tutturuyorlar.
Anladım Tşk Ederim 1 Hafta Biniyimde Bakalım 2-3 Cm Presletiyim O zaman)
Bana kalırsa presleme ve kestirme işi pek mantıklı değil önerim yaylarınızı satıp H&R 50mm benzin yayı almanız gayet iyi düşürecektir ve daha güvenli olacaktır
ben 5cm spor yaylarımı kestırdım sorun yasamadım ama olabılırmı bılmem (sadece arkaları kestırdım) ayrıca sonradan dahada dusuyor 1 hafta kadar saded olarak sıtemizde satılık 2.el coil ler var onlardan alsanız ne guzel olur hayırlı olsun sürüngenınız sımdıden![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri