İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
herhangi bir forumda bizim forumumuzun adı geçmiyor... fiat arabaları ile ilgili yazı yazmış...
Fiat arabalar ona kacsin madem zoru vardi forumuna neden uye oldu..
Peki kural ne derse o.
Ancak burayı kast ederek ana avrat kufur etmek vs gibi lafları eden birinin bu forumda durması yazmadıgı surece sıkıntı yaratmaz.
Ancak bu saatten sonra yazacagı her cumle sıkıntı yaratacaktır...
Yinede yonetimin ilgisine tesekkur eder.Kararlarına saygı duyarım.
eleman zaten 22 yaşında, askerden yeni geldi kesin.. puntolara hastaydı fakat babasının meganesi vardı. babasına yalvar yakar birşeyler yaptırttı.. benim arabam sizin arabanızdan daha güzel hesabı yaptı kendince ....O yüzden foruma üye oldu. Kendini tatmin etmek için ..
valla 90 doğumlu bi çakalı dikkate alıpta arabamı renoyla değiştireceğimi hiiiiiç ama hiiiiiiiiiiç sanmıyorum. bunun gibiler ana avrat söver anca ama;
her cevaba verecek lafımız var ama bir lafa bakarız lafmı diye, birde adama bakarız adam mı diye.
ilim öğrenmenin başı sabırdır !
Gece gece ağzımla gülmedim valla bu neya her satırda bi 17jant.. geçen arkadaşlarla 17jant taktıydıkAilesine ve gelecekteki eşine çoluğuna çocuğuna sabır diliyorum..
M.K.ATATÜRK
Bozuluyorum ama abilerim bende90 liyim![]()
konu asıl amacından çıktığı için konu kilitlenmiştir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri