Aga pek tavsiye etmem Bol bol arkandan küfür yersin inat uğruna
Orjinal bir ses cıkıyor ve orjinal gerçek blow off takılı aracımda. Suan o kadar çok boş ve saçma sapan konusuyorsunki Sana cevap vermey bile tenezzül etmezdim Sen elektronik blow tak aracına bol bol küfür ettir arkandan performans düsmeside yok aracımda İstanbul kagıthane'ye yakınsan yarın gel yokusta test edelim varmı yokmu gösteriyim sana
bu benim aracım gerçek blow off takılı videosu : https://www.youtube.com/watch?v=5-fbC3M1iVo
bu elektronik blow off : https://www.youtube.com/watch?v=AsnRENjXVmQ
elektro blowuda blowdan sayan kendini intihar etsin
AnıL Ercan
Boris kardesim araca ne bi + sı ne b, -'si var blowun araca herhangi bi performansta vermiyor düsürmüyorda ha mantıken düsürmesi lazım cunku Benzinli turbolu araçlarda Fazla basıncı atıyor turbo dizellerde tüm basıncı atıyor ama aracımın motor gücü biraz yüksek ve torkuda yüksek o yüzden cekişten düşme olsa bile hissetmiyorum düştügünü yani blow acıkken cok arabayla kapıstım
yokus yukarı cıkarken cufflata cufflata cıkalım bakalım görelim performans düsüyormu![]()
AnıL Ercan
Zaten konudada söyledim Turbo dizel araçta sesten baska hiç bir işe yaramıyor blow offHatta blow offla ilgili konuda actım ordada üstüne basa basa söyledim sesten başka biseye yaramadıgını
Ama bazı arkadaslar elektro takmak daha iyi diyor biri sürekli aynı sesi veren bant kaydı digeri Orjinal blow off
![]()
AnıL Ercan
Bak guzel kardesim ben senin akranin degilim sacma bos konusuyosun falan yazma edepsizlik yapma...
Ben elektririkli blow of guzelmi dedim? Ayni sey cakma bir is dedim...
Sanayide 7-8 saat dikilmekle arabaci olunmuyor bana versen 1 saatte takarim onu..
Bilmislik yapicagina biraz laf dinlemeyi ogren, bos yere araban zengine dusup duruyo vuruntu olmadigindan cekisim dusmedi saniyosun.. Detanasyona sebeb..
Oyle dizelde havanin tamami benzinlide yarisi falan birseyler ogrenmissin, insanlari yanlis bilgilendiriyosun soyleki turbo egzozdan tahriklidir motor calistigi surece havayi emmeye basar tamami yarisi diye birsey yoktur kapali devre bir sistemdir ve fazla basinc turbonun uzerindeki westgateden disari atilir...
Benzinli arabada gazi biraktigimizda gaz kelebegi kapanir ama turbo haliyle basmaya devam eder kelebekle turbo arasinda tahliye yapan dump valve yerinde bu blow oflar takilmakta dizel arabadaysa bosuna basinc kaciyor gaz kelebegi olmadigi icinde o swichler gecekondu tesisatlari arabanda var..
Insallah anlayabilirsin gerci hos senin kadar edepsiz adama birsey anlatma derdinde degilim onemli bir ismis gibi yazmissin en azindan forumdaki arkadaslarimiz bilgilensin, bilmeyenler senin sayende yanlis yonlenmesin..
ARKADASLAR, GEREKSIZ ZARARLI PERFORMANS DUSUREN BIR PARCADIR ARABANIZA SAKIN TAKMAYIN...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri