benim aracımda 75 beygirlik bende bayramdan sonra hks taktırıcam 4 binden sonramı ancak ses alabilirim bide performans kaybı oluşur doğrumuyum ustat ?
benim aracımda 75 beygirlik bende bayramdan sonra hks taktırıcam 4 binden sonramı ancak ses alabilirim bide performans kaybı oluşur doğrumuyum ustat ?
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
hayır kardeşim blowoff takarsan ses alırsın devirle alakalı olmaz daha dogrusu her turlu ses alırsın ama performans kaybı yaşarsınız cunku gazdan ayagını cektınde turbo cektıgı basıncı dısarı atıcak tekrar gaza bastında turbonun yeterlı basınca gelmesi zaman alıcak forge marka dump valflerde turbo yeterlı basıncı tutup kalan dışarı atar basınc nekadar fazla olursa ses alma olasılıgı artar blow kadar şiddetli olmasada ses çıkar
at arpayı, kul puntoyu
usta şimdi benim kafam allak bullak oldu benim alcagım blowda bide gaz pedalının altına swtich takılıyomuş onuda anlamadım neden takıldıgını ( elektronik blow değil orj hks ) şimdi performans düşer diye okudum bi kac yerde zaten arac 75 lik bide olan performansda giderse bu araba hiç çekmez bi yardımcı olun yokmu 75 liğe blow takan şu switch olayını anlatacak olan
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri