Alıntı Budweiser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Katılmadığım tek nokta Filtrenin kalitesi. Aracın s2000 106 corvette vs. olmasına gerek yok, 50 liralık filtreyle 100liralık filtrenin arasında dağlar kadar fark var, kaliteli filtre daha geçirgen geçirgen olduğu gibi toz ve pislik tutuculuğu daha fazla, pamuk dokusu yüzünden temizlenebilirliği ve dayanıklığı daha fazla örnek veriyorum kullanıma bağlı olarak x marka 2 sezon dayanıyorsa AEM K&N GREEN 5 sezon NET dayanıyor. Marka ayakkabının sahtesini almak gibi birşey kısacası... He ben her sezon ayakkabı değiştiriyorum ayağımda kokarsa koksun diyorsan kişisel tercih meselesi...
AEM K&N ve Simota marka filtreleri al eline bir incele bakalım ne fark görceksin Performans açısından fark göremezsin ben onu belirttim. Ama dayanıklılık bilemicem ama bir hava filtresi 5 sene gitmez.

Ayrıca millet hava filtrelerinle beygirler alıyo bizim araçlarda 1-2 beygir ible vermez. Öyle abartılı performans beklemeyin hava filtresinden gelcek performansı hissetmezsiiniz bile. Sadece motor rahatlar hava akışı kolay sağlanır. Tek burunla nefes almakla 2 burunla nefes almak arasındaki fark gibi.