ince kollu olan guzel ama bunlar kac inç 15 ıse hıc alma arabayı gostermıyor..
Arkadaşlar resimdeki Tork-Gtr Sport olan kırmızı şeritli jant hoşuma gitti.
Fiyatı 550 TL'ye anlaştım.
Ürün hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Bu fiyata alınır mı?
Jant güzel mi ? Jantların hemen hepsinde 8 bijon yeri var, bu da bir çok araçla uyumlu olması için böyle üretilmiş diyor bayi. Bu bana bir sorun yaratır mı ?
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
ince kollu olan guzel ama bunlar kac inç 15 ıse hıc alma arabayı gostermıyor..
jant 15" Bülent hocam.
maddi durumum nedeniyle daha büyük jant işine giremem malesef, sanırım bu jantlardan biri beni bir kaç sene götürür.
benim gönlümden geçen jant 2. resimdeki.
senin dediğin ince kollu olan sondaki jant mı?
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Arkadaşlar bende 16" istiyorum açıkçası. ancak Jantı 16" alınca gidip Lastikte almak gerekecek , bu yüzden 15" alıp kendi lastiği ile kullanacağım. ama siz böyle diyince kafam karıştı, hiç almasam mı acaba ?
Bende 5. resimdekini beğendim..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
kardeşim orjinal ince kollu jantlar var onlarda çok şok duruyor 71914063 nolu ılana bakabılrsn bence senin gösterdiklerinden daha güzel
evet lastik maliyeti çıkıyor 16" yaparsam. benim düşüncem araç üzerindeki dandik jantları değiştirmekti. böylelikle hem çelik jant olacak, hem üzerindeki lastikleri kullanacağım hem de lastik değiştireceğim de fazladan bir lastik maliyeti çıkmayacaktı. ayrıca da orjinal boyutuyla oynamak istemiyorum. bu yüzden fikrinizi almak istedim, olmaz diyorsanız taktırmayacam böyle kalsın, çıkan maliyetler nedeniyle 16" jantta alamam açıkçası...
ben 15" taktım gayet de iyi durdu. Ofseti olan birşey takarsanız 15" gerçekten kücük duruyor ama çok kollu şeylerde sıkıntı olmuyor. Hiç ekstra masrafa girmeyin ve orijinal ölçüde kalmaya çalışın. 1. fotoğraftaki SLK çok iyi durur. GTR sport'u beğenmedim. Son fotoğraftaki diğer Tork da iyi duruyor.
model olarakta 1. Resimde sağdaki jant i alırsan iyi olur. Diğerleri pek hoş durmaz. Slk olani tak derim.
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
o zaman yarın hem slk jantı , hemde son resimdekini araca monte ettirip bi bakayım, hangisi uyarsa onu taktırayım. Gtr Sport'u taktırma diyorsunuz genel olarak onu anladım, benimde hoşuma en çok giden janttı
, ama sizin zevkinize ve bilginize güveniyorum bu konuda, o yüzden dediğiniz gibi yapıp 2 janttan birini taktırırım. dediğim gibi tek derdim şu kapaklı janttan kurtulmak ve biraz daha şık görünmesini sağlamak, dolayısıyla şimdi ve daha sonra bana maliyet çıkaracak bir işe giremem...
bence en mantıklısını düşünmuşsün ilk resımde sagdakı jant hosuma gtti soldakide fena degl. Bence kotü durmaz. İlerde durumunu ayarlar 15leri satar 16 lara geçersın tamamen zewk meselesi
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri