serviste bizzat gördüm. kartel koruyucu sadece sert plastik değil zaten,esnek bir malzeme. motorun alt kısmını koruyacak kadarda kuvvetli değil. ancak ufak tefek darbelerden koruyabilir. sert bir darbeden koruyamaz.
benim karter korumayı krom kaplamadan yaptıklarını söylemişlerdi yan kısımlarında bir parçayı mı ne bakalit değil bildiğim kadarıyla yoksa şimdiye kadar kırılırdı benimki çünkü çok taşlık yollarda kullanmak zorundayım arabayı bildiğim kadarıyla motorun alt kısmını koruyor
serviste bizzat gördüm. kartel koruyucu sadece sert plastik değil zaten,esnek bir malzeme. motorun alt kısmını koruyacak kadarda kuvvetli değil. ancak ufak tefek darbelerden koruyabilir. sert bir darbeden koruyamaz.
çelik karter koruyucu fiyatları ne alemdedir ? valla rahat rahat gidemiyorum indirdik arabayı köküne kadar![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Yapilan yorumlari okudumda; sesli gülüyorum şu an![]()
Oz Büyücüsü
yok engellemez. konuyla ilgili forumda arama yaparsanız, birçok bilgi, deneyim ve foto bulabilirsiniz. geçen sene bende çok araştırmıştım...
bu benim taktırdığım koruyucu:
https://forum.grandepuntotr.com/serv...taktirdim.html
bunlarda diğer yorumlar:
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...lt-koruma.html
https://forum.grandepuntotr.com/gene...za-koruma.html
hocam kocaman motorun düşmesini kaza anında o plastik karter koruma engellerse arabanın heryerini karter koruma yapar daha az yakarım..böyle birşey yok kim diyorsa çok çok yanlış bir bilgi edinmiş..birebir elime aldım inceledim imkanı yok tutamaz..karter koruma fabrika takmıyor çünkü maaliyetten kısıyor biz para verip takıyoruz ki zaten sıfır araba alırken o bizden hediye diyerek lütufta bulunuyor sağolsun firmalar!!
evet volvo en güvenli araçlardan biridir, onlar bile bu karteer muhafazasını takmıyor, taktırmayın, yukarda arkadaşlarda bahsetmiş, motorun aşağı düşmesi lazım, bakalit makalit demeyin tutar mı tutar, canınızı niye riske atıyorsunuz!!!
araç oldukça yüksek zaten, artı karteri vurmanız o kadar kolay değil altta ince bir demir var o da koruma amaçlı değil sürttüğünüzde ses çıkartıyor. diyelim ki karteli deldiniz, 150-200 lira, varsın kartel delinsin.
az önce gittigidiyorda buldum sipariş verdim
Karter Muhafazas? Fiat Grande Punto 1.3 Jtd GittiGidiyor'da 60926317
Ben bugünlerde motor sesini kafaya taktım o yüzden belki azalma olur diye aldım
biraz bastırsaydınız hediye olarak alabilirdiniz..Ben astramı alırken özellikle istediğimi söyledim 3-5 laf ettim tamam dediler bizden olsun(Aydın Surtaş Oto Opel Bölge Bayisi)....bu zamana kadar 3-4 arkadaşıma opel-ford-fiat(Odak opel-Aydoğanlar ford bayii-Erkaylar) sıfır araba aldık hepsi de ücretsiz taktılar..
Zaten karter korumada amaç motora alttan gelebilecek su,toz,taş gibi maddeleri engellemektir.150 liraya satılan karter koruma gayet iyi bu iş için.Ben tavsiye ederim.
Dün dizel aracımıza takdırdık ama baya uğraştırdı.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. Aracı Aralıkta aldım aldığım bayi İstanbul Beylikdüzünde Birmot kartel koruma için (plastik) 400 TL istedi. başka bir fiyat bayini aradım 150 TL civarı olur dedi. Arada çok fark var ve ikiside plastik. Sizce aralarında kalite farkı var mıdır? Fiyat Punto 2012 multijet
Ben dün taktırdım. Sağolsun Oto çok güzel montaj yaptı. Montajın önemi fazla çünkü davlumbazları da metal ayaklarla muhafazaya bağladık. Davlumbazların alt ucu boşta olduğundan sallanıyor. Metal ayaklar bu sallanmayı kesti. Su basıncından v.s. kırılacak korkum kalmadı. Ayrıca bende muhafaza için 250tl fiyat almıştım. Onun yerine yan sanayi muhafazayı kargo parası vermeden 45tl aldım. montajını yaptı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri