abi kaç lira dediler sana
, madem h sonu geliyorsun memlekete gel burda taktıralım ?
Arkadaşlar merhaba, aracım 1,3mjet karter koruma taktırmaya karar verdim ama kaç tane servisi aradıysam hepsi saçma sapan farklı rakamlar verdiklerinden dolayı dışarıdan temin edip taktırmayı düşünüyorum.
İstanbul avrupa yakasında yan sanayi yada orjinal parçayı temin edebileceğim ve taktırabileceğim yer önerisi rica ediyorum. Derseniz dışarıda bu parça ne yazık ki yok o zaman gidecem bir pleksiciye yatacam arabanın altına çıkaracam ne ölçülerini kestirip onu vidalayacam artık.
abi kaç lira dediler sana
, madem h sonu geliyorsun memlekete gel burda taktıralım ?
100 liraya falan taktırdı sitedeki arkadaşlar..
ben mart ayında taktırmıştım önceki evo ya 100 liraydı
Geçen hafta sonu 125 TL ye taktırdım..
slm arkadaşlar ben antalyadan kemal 7 ay önce buradaki parçacıma getitdirdim 90 tl verdim sert plastik izolasyonlu güzel bir parça aracın tamamen altını kapatıyor ayrıca orjinal ithal
Abi ben önceki iki aracıma da taktırmıştım 100 TL idi, takılması dahildi ancak yeniden sormak lazım iki 4-5 ay oldu çünkü öncekine taktıralı, hatta ilki benzinliydi, ikincisi dizeldi bu da not olarak belirteyim
Konu akca37 tarafından (05/08/2011 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesaj değiştirildi
50518226 parça kodu cevizlibağ fırat oto 102TL diyor 20TLmontajına istiyor aynı parçaya erkay 140TL özkar 120TL istiyor montajı için ise 50TL hey allahım nasıl iştir ya anlayan beri gelsin..
Birmot z. Kuyuda parça, işçilik, KDV toplam 97 tl.Gecen hafta taktirdim.
slm....gerek yok taktırmayın,paranıza yazık...orjinalinde yok zaten... plastik aksam,faydası olmaz,hararet yaptırır...sac da takamazsın güvenlik sebebiyle...o paraya çocuğunuzu sevindirin bu krizde.
Aslında koruma olarak faydası olacaktır diye düşünüyorum. Sert bir yere direk kartelin metal kısmının vurması ile arada bir malzemenin yer alıp temasın önce o malzemeye olması farklıdır diye düşünüyorum. Tamam metal olanlar gibi daha sağlam bir koruma sağlamayabilir ama yinede faydası olacaktır. Birde alt taraftan gelen pislikleri çamuru da keseceğinden motor kısmı daha temiz olacak ama orasını da ben değil bakıma gittiğimde servisteki elemanlar düşünsün.
Hararet konusuna gelince ben öyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum zira onu tasarlayan mühendisler bunları hesap etmiştir. Etmedilerde ben kullanırken hararet çıkarsa taktıkları gibi geri söküp paramıda geri almasını bilirim.
bende taktırdım cok guzel oldu motor tertemız duruyor kırlenmıyor kesınlıkle öle hararet sorunu falan yok cok guzel oldu herkesın farklı paraya taktırmasının sebebı ıse muhafaza takılırken cıvatanın sıkıldıgı motor besıgıne büzgülü somun takılmasından dolayı fıatta fark edıyor dısardan alınıyor sebep o
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri