sadece altını çarpma olarak düşünmeyin taş filanda gelebilir. motorun temiz kalmasıda önemli kablolar borular vs ömürleri uzar.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ben 4 ay önce felan 120 liraya taktırdım, uzun yola çıkmadan önce içim rahattı bazı köy yollarına da girecektim, illa vuruktan korumasına gerek yok tozdan çakıldan korusun yeter. zaten karter koruma çelik gibi bir şey değil olmaması da lazım, sert vurursanız o da işe yaramaz.
taktırdığınız karter koruyucudan sonra aracın altında hiç oşluk kalmıyor mu... mesela sis farlarının alt tarafına doğru...
Arkadaşlar bende öğlen gidip servise karter muhafazası taktıracağım, herhalde 100 TL bakalım nolcak indirimli haliyle birde 95 lik evo ya ilk kez taktırcam öncekilere taktırmıştım, buna taktırmayacaktım ama taktırma sebebim geçen Çatalzeytin yolunda inanılmaz mıcır çalışması vardı her hafta iki kez de gittiğim için çok mıcır oluyordu, bu hafta sonu aracın altına eğildiğimde bi boşluk olan yerden neredeyse bir avuç mıcır topladım düşürdüm yere muhafaza taktırayım ki aracın muhtelif yerlerine mıcır girmesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri