Ben herşeyden önce Doğruluğa, dürüstlüğe, mantığa ve menfaat gözetmeden doğru bilgi vermeye dayanarak söylüyorum.
90 lık mjet ile 75 lik arasında bir kere donanımda farklılıklar var. Olay sadece yazılımdan ibaret olmadıgı için. En basitinden mazot filtresi bile değişik hatta debriyaj balatası bile değişik.
Ankara bu iş için büyük üstadların AR-GE çalışma merkezi olmadıgı için oraya gelmeme gerek olduğunu düşünmüyorum.
Forumlarda yazan herşey doğru değil, 100.000km aşabilir tabii ki.. 200.000 ide aşabilir. Ama ben bunu masrafsız geçiririm, senin chipli arabanda en basitinden enjektörler bozulur onları değiştirirsin. Chip yapma, abuk subuk mazot kullan 30.000km dede bozarsın motoru. Ama aynı şartlarda sen nasıl chip zararsızdır normal kullanımda az yakar diyorsan bende chip zararlıdır hiçte aynı yakmaz diyorum.
Ben bu işin içinde olmadığım için tarafsız kendi düşüncemi sunuyorum. Sen bu işin içindeysen ve bu işi yapıyorsan elbette chip iyidir demen gayet normal.
vw nin motoru 1.4cc ise zaten aynı motor..1.3cc 75hp ile 95 hp de aynı motor..ikiside 1.3cc zaten..Diğer tamamlayıcı ekipmanları farklı..
Yurt içi yurt dışı farketmiyor.. Orda da sadece yazılım yapıyorsa bu araca ve benim aracım sözde 90hp oldu 95 hp oldu diyorsa onunda motoru erken problem çıkaracak ve ömrü kısalacak.. Bu şartlara eyvallahsa Ay da bile olsa yaptırsın beni ilgilendirmez.
Ama hiç bişey olmaz demek hatta yakıtı azaltır demek ve bi sıkıntı olursa garantide sölemeyin onlar göremez tarzı akıllar vermek bence hiç etik değil kusura bakmayın.
Ayrıca sizin einstein olmadığınızı ve fabrikadakilerin embesil olmadığını sanırım herkes biliyordur.
Yer imleri