Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu on yargidan mi meydana geliyor yoksa bilgilerin geliştirilmemesinden mi ben anlamadim.Forumlarda 1.3 motorlarin ne kadar geliştirildiğini ne kullanilmiş ne güc alinmiş falan cok okudum bendede 1.3 motor var satip bravo alacağim için ellemiyorum yoksa sonuna kadar yapacağim.
Şimdi başimdan gecen bi olayi anlatmak istiyorum yaşim ufak oldugundan pek önemsemeyenler olur illaki;
Fiat servisinde caliştim 1 yıl kadar staj diyebiliriz servis sahibi babamin cok yakin arkadaşiydi ve tofaştan emekli olmuş deneme pilotudur.
Dedim ki abi yazilim diye bişey var turbo dizel araçlarda özellikle mjet teknolojisinde cok tatmin edici gücler aliniyor dedim güldü dedi sen önce mjet teknolojisini öğren sonra güc elde etmeye caliş anlattim nasil yapiliyor sistemi nedir bildiğim kadar.Araştirayim ben ama söylediğin gibi bişey cok mantiksiz arabalara büyük zarar verir dedi sonra ben servisten işi biraktim daha sonra gittiğimde 1.6 bravosuna 1.3 mjet araçlarina yazilim yaptirmişti ve artik müşterilerine öneriyordu.

tamamda biz yazılım yapılmaz güç elde edilmez falan demiyoruz
her artı getirinin bir eksisi vardır diyoruz
sana tek bir soru o zaman git servis müdürü tanıdığına sor
ben sıfır aracımın yazılımını turbosunu ve eksoz sistemini değiştiricem
benim motorum garanti dışına çıkarmı çıkmazmı diye
eğer o müdür çıkmaz deyip kabul ederse ben bütün yazdıklarımı geri alıyorum ve herkesten özür diliyorum