Alıntı BoostER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Araca yapılan uygulamayı sadece ekstra yakıt sananların böyle söylemesi normaldir. Araca chip tuning ile ne yapıldıgınuı, ne yapılabileceğini ve bunun neleri değiştiriecegini bilenler bu güçlerin imkansız olmayacagını cok iyi bilirler.. Biz bütün araclarımıza garanti veriyoruz. Butun uygulamalarımızda da memnuniyet garantisi sunuyoruz. Memnun olmayandan, aracında bir değişim hissetmeyenlerden kesinlikle bir ücret talep etmiyor ve orjinaline ceviriyoruz.. Kısacası, bu işler öyle sanıldıgı gibi kolay değil.. Malesef ki bilen bilmeyen herkes görüşünü yazıyor.. Okuyanların kafası karısıyor ve malesef bizde işimizden çok bu önyargı ve bilinçsiz yorumları düzelmekle uğraşıyoruz..

sen ilk önce internet sitende 1.4 fıre motoru 75 bg yazmışsın onu düzelt kardeş puntoda 75 bg lik benzinli motor yok bunu bilmiyorsun
bana anlatsana atmosferik araçta fazla göndereceğin benzini ne ile yakmayı düşünüyorsun yani hangi havayla yakacaksın
yanma odasına gönderdiğin fazla yakıtın pistonun üzerindeki yağı yıkayarak
yağsız çalışmaya sebep olacağını aşırı yakıttan dolayı kurum oluşup piston tepelerinde kurum çukurları subap yuvalarında kurum ve çamurumsu yağ birikintisi oluşturacağını sen benden çok daha iyi biliyorsun
her mesajında reklamını yapıyorsun buna şimdiye kadar bir şey demedim ama her mesajında git gide beni hedef alarak bilmiyorlar etmiyorlar gibisinden yazmaya devam etmene izin vermem haberin olsun erhan
niye kardeşim atmosferik motorda mantıklı değil demiyorsun
işin ucunda para mı var yoksa ?