Alıntı ms777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu çok karmaşık bir durum aslında, eğim artıkca araca, aracın ürettiği kuvvetin ekstrası olarak birde yoldan dolayı bir kuvvet hızlandırıcı etki yapıyor. Ama hızın karesi ile doğru orantılı olarakta rüzgar direnci oluşuyor, 6 vites olsada motorun ürettiği güç bu rüzgar direncini yenemezse bunun bir faydasıda olmayabilir. Aracın tasarımcıları vites aralıklarını ayarlarken bunu göz önünde tutmuşlardır muhakkak
Bencede Haklısın! Arac Ne Kadar Rüzgara Karşı Direnci Az Olursa Okadar Hızdan Kesilir.Mühendisler Mutlaka Düşünmüşlerdir Fakat,Benim Anlamadığım Bir Nokta Var..! 1.4 Starjet Ler 6 İleri Vites Kullanırken,1.4 T-Jet Ler 5 İleri Vites Kullanıyor! Ve Bu Araç Turbolu Sonucunda! T-Jetlerede 6 İleri Kullanılsaymış Turbonun Gücüyle Birklikte Rüzgarı Birazdaha Kesebilir Gibi Geliyor Benim Mantığıma! Ama Benim Tercihim 1.4 Starjet Olurdu T-Jetten Birazdaha Yavaş Birazdaha Ekonomik! Unutmayın Arkadaşlar Hız Beladır! Hız Yüzünden Ülkemizde Birçok İnsanımızı Kaybettik! Fakat Halendaha GP Lerimizi Yüksek Hıza Ulaştırmak İçin Motorlarını Zorlamaya Çalısıyoruz..