bu arada lastiklerin biri balon yapmış tamir görmüş? sağlam oluyor mu ki * ben balon yapan lastiği atmak gerek diye bilirim ? kumho ku 31 sanırım lastikler zaten 5000 yapmış daha.. 120 130 liraya yeni bir adet almak mı mantıklı yoksa tamir görmüş şekilde kullanmak mı ?
çok yakışıklı jantlar,canım çekti![]()
jantlar 9 kg mış. orjinal 15 ler 8 felandır sanırım.. orjinal t jet lerde 11 yanlış bilmiyorsam.. 9 kg iyi gibi.. şu lastik balon tamir olayı güvenilir mi ?
jant boyama konusunda çok hassas tanıdık var asıl işleri fibercilik ama hertürlü konuda yardımcı olurlar
valla cok isterim de su an alamam biraz toparlandıktan sonra xenon spoiler vs o olaylara girişicem önce![]()
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
hooppp... günaydın beyler, bu gün beklediğim para gelirse o.z. lu fotolarımı koyarım akşama : )
hayırlı olsun yerinde olsam beyaz bakardım ama bu da yakışır eminim..ön ızgaraya da siyah folyo yaptınmı bütünlük sağlar arabayla,hadi bakalım foto bekliyoruz..
hele bi alayımda kullanayaım biraz siyah halini, sonra beyaza boyarız.. ama boyarken o.z. yazıları çıkmasın istiyorum ama sanırım ona yapacak pek bişey yok..
SATILIK DÖRT ADET JANT LASTİK YENİ AYARINDA... sahibinden.com'da bunlarda iyi gibi : )
bu da güzel durur bence.. buna benzer bi jantı olan kırmızı bi GP vardı. Özkan abinin yanlış hatırlamıosam 34ozkankurtuldu34 gibi de bi nick'i vardı.. bi bak istersen garajından..
Baktım Özkan' ın jantlar biraz daha fazla kollu ve ayrık değil hoş durmuş.. Kafamı karıştırmadan OZ u almak en iyisi sanırım ama bunlarda fena değilmiş hani, fiyatıda iyi lastiklerde balon sorunu da yok... akılakılakıl : ))) beyin fırtınası : )
bana sorarsan OZ almak istiyosan zaten beyazını istiosun, bunları da kesin boyatırsın dayanamayıp, böle bişi yapacağına diğer linktekileri al onlar da güzel duracak sonuçta ve sıkıntısı yoksa jantların ve lastiklerin hem daha ucuz hem sağlam bi alışveriş yapmış olursun...
Walla jantların ikisi de birbirinden harika, ama oz daha bi güzel gibi sanki. Ama oz'u alırsan balon olan lastiği değiştir derim, hiç riske girme. Zaten çok alçak yanaklı bir lastik olduğundan riski de fazla olabilir. Şimdiden hayırlı olsun![]()
Bence bulabiliyorsan O.Z un beyazını tercıh et. Siyah aracı boğar Jantlar pek farkedilmez. Yada iyi bir boyacıda beyaz yaptır.
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
bence çok güzel... yakışır...
kesinlikle oz bence..
İki jantta görüntü olarak süper![]()
Yaw ikisinide çok beğendim hatta könig biraz daha ağır basıyo diyebilirim ama bu gün işten çıkıp eşimi almaya giderken en az 6 7 çukura girip çıktım ufak tefek bunlar çok sorun olacak diye korkuyorum lastikler ince (40) yanak bari 45 olanı olsa.. ya da kapıcam gözümü olan olsun dicem![]()
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
aradım elemanı ayrı satmıyor jantları maalesef
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri