1-8 yıl, 7 ay, 6 gün bağırarak üretilen sesten bir fincan kahveyi ısıtıcak kadar enerji ortaya çıkarılabilir.
2-Devekuşları su aradıkları için başlarını kuma gömüyorlar.
3-Salyangozlar 3 yıl uyuyabiliyor.
4-Prens Charles ve Prens William asla aynı uçağa binmiyor. Nedeni ise bindikleri uçağın düşmesi halinde iki prensi de kaybetme kaygısı.
5- 6 yıl 9 ay boyunca gaz çıkarılırsa bir atom bombasına eşit enerji ortaya çıkartılabilir.
6-Micheal Jordan'ın Nike'tan aldığı para Nike'ın Malezya'daki fabrikasında çalışan tüm işçilerinin kazandığından daha fazla.
7-Donald Duck çizgi filmleri, Duck pantolon giymediği için Finlandiya televizyonlarında gösterilmiyor.
8-Paraguay'da kan bağışı yapacak kişiler hazır bulunuyorsa düello yapmak ser.
Konu GP COSKUN tarafından (21/03/2010 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.
5. maddeye takıldım ben
6 yıl 9 Ay demek 2464 gün yapıyor. Şimdi her insan günde ortalama 30 saniyesini bu işeayırıyor ise, hesapladığımızda bir atom bombasının enerjisini üretebilmek için 7 milyon 95 bin 600 insan lazım.
Şu ülkede 70 milyon olduğumuza göre neredeyse her gün 10 atom bombası patlatıyormuşuz da haberimiz yokmuş
Enerji ve Tabii kaynaklar bakanlığı bunu duysa heralde nükleer santralden vazgeçer hepimizin bir tarafınatüp takar.
Mustafa abi![]()
Aslında çocukken hatırlıyorum vardı böyle bir şey, inek gübresinden metan gazı üretimi ile ilgili TRT de programlar olurdu, Ziraat Bankası da çiftçiye kredi veriyordu biyogaz üretimi için.
Hala varmış:
Resim Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının sitesinden.
Konu Moosty tarafından (21/03/2010 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: Bakanlık ile ilgili link de eklendi
Birkaç gereksiz bilgi
-Kalinligi ve büyüklügü ne olursa olsun hiçbir kagit parçasi 7 kereden fazla katlanamaz
-Ortalama bir pire, kendi büyüklüğünün 150 katı yüksekliğe zıplayabiliyor.Bu oranı tutturmak için bir insanin yaklaşık 30 metre zıplaması gerekli.
-insan vücudundaki en güçlü kas dildir.
-Gözleri açık tutarak hapşırmak imkansızdır.
-Bir hamamböceği kafası koptuktan sonra açlıktan ölmeden dokuz gün yaşayabiliyor.
-Sineklerin beş gözü vardır.
-Sağ elini kullanan insanlar sol elini kullananlara göre ortalama
dokuz yıl daha fazla yasıyorlar
-Bir insan yaşamı boyunca iki yüzme havuzunu dolduracak kadar tükürük salgılar.
-insanlar yaşamları boyunca altı filin ağırlığına eşit miktarda yiyecek tüketiyorlar.
Ben de bugün gazetede okuduğumu paylaşayım:
Böceği kendi ağırlığının 1141 katını taşıdığından dünyanın en güçlü böceği konumundaymış![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri