Merhaba Mehmet,

Açıklamanı açıkcası tam anlayamadım. Sonuç olarak bu cihazlar beyni kandırarak aslında pistolara giden yakıyı artırmayı hedefliyorlar. Dolayısı ile beyin 3 birim yakıt yolladım diye düşünürken. aslında 4 birim (ister enjektör süresini uzun tutarak isterse yakıt basıncını artırarak) yakıt yollanmış olmuyor mu? Bu durumda beyinden alınan bilgiler ile çalışan yol bilgisayarları her halikarda yalnış değerler vermeli. Elektronik kontrollü sistemlerin bu işi nasıl düzeltebildiğini biraz daha açarsan sevinirim.

İyi çalışmalar.

Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Önemli bir konu atlanmış..

Bu boxlar enjektör sinyallerini deil Rail basınç sensörü sinyalini işlerler..Dediğiniz gibi Beyin anlık tüketimi hesaplarken Rail deki basıncı ve enjektör açık kalma süresini formüldeki yerine koyar ve hesaplar..Box ise rail basıncını düşük gösterir ve raildeki basıncın normalin üstünde olmasını sağlar..Analog box lar bu işi analog olarak hesaplarlar ve yine dediğiniz gibi anlık tüketim yol bilgisayarında normalden düşük görünür..Fakat..Mikroişlemci kontrollü boxlar programlanırken bütün bu sapmalar hesaba katılarak, bi taraftan düşük basınç gösterilip rail basıncı arttırılır bi taraftanda basınç arttırıldığı için şiddeti artan piston kafasındaki patlama 1 birim mazotla daha fazla tork elde edilmesine olanak tanır ve yol bilgisayarındaki sapmayı süspanse eder..Taktığımız Mikroişlemci kontrollü box ların bağlı oldığu araç sürücüleri ekranda ne görüyorlarsa depoyada onu koyduklarını belirtiyorlar..