Sayfa 6/8 İlkİlk ... 2345678 SonSon
142 sonuçtan 101 ile 120 arası

Konu: Power box taktırdım (ANKARA)

Fatih Y.
    dreamerdaddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Arkadaşlar hangi markalar iyi powerbox ta taktırcagım zaman aklımda belli markalar olsun isterim,arkadasım senin taktıgın powerbox un markası neydi memnunsun sanırım..

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4

power box aracın beynini karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor arkadaşlar.
    aracınızın beyni ile koordineli olarak çalışmıyor.
    haricen uygulandığı için motor beynin uyarılarına uymaya devam ederken motora dışarıdan müdahale ediyor ve de standart dışı hareket etmesine sebep oluyor.

chip çok daha güzel ve sağlıklı bir sistem.
    beyin yazılımı değiştirilerek yüklenen yeni yazılım motorun kendisinin verdiği emirlere göre daha sağlıklı çalışmasını ve de opsiyonel sınırlar dahilinde hareket etmesini sağlar.

tabi yine tercih sizin.
    aracınızı ne kadar sevdiğiniz ona nasıl davrandığınızla orantılı ne de olsa.

a t.
    alperylm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 41

iyi güzelde yıldıray abi ben kullanıyorum ve memnunum aracımı sitemizden pek çok arkadaş denedi ve bizzat gördüler aracımı seviyorum ve hoş bir araç herşeyiyle aracımı ve beni bilen bilir. bizim alfa 159 da da bunu kullanıyorum ayrıca babam tofaşın fabrikasında yönetici konumunda herşey bir kefede olmamalı ama alıcak almayacak arkadaşlara önerim deneme kıyaslama sansınız varsa öyle faydalanın ya da bizzat kullanan arkadaşlara danışın

Fatih Y.
    dreamerdaddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Alıntı alperylm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi güzelde yıldıray abi ben kullanıyorum ve memnunum aracımı sitemizden pek çok arkadaş denedi ve bizzat gördüler aracımı seviyorum ve hoş bir araç herşeyiyle aracımı ve beni bilen bilir. bizim alfa 159 da da bunu kullanıyorum ayrıca babam tofaşın fabrikasında yönetici konumunda herşey bir kefede olmamalı ama alıcak almayacak arkadaşlara önerim deneme kıyaslama sansınız varsa öyle faydalanın ya da bizzat kullanan arkadaşlara danışın
    Arkadasım ben sana danışıyorum hangi markayı aldın box almaya gittiğimde aklımda bir kaçtane marka olsun chip hayatta takmam zaten powerbox kullananların hepsi memnun bence kötülemekten vazgeçilmeli..

High Fidelity
    HIGH FIDELITY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 11

Zaten bu aletin görevi beyni karıştırmak. Eğer ki bu alet beyini karıştırıyor diyorsanız demekki görevini tam yapıyordur. Ayrıca Chip tuning yaptırmak gibi bir riske girecek ve motorunu komple eline almayı göze alabilecek "BABAYİĞİT" ler zaten yaptırıyorlar. Kimisi de eline alıyor. Başka bir arabanın forumunda okumuştum. Adam en sonunda motoru değiştirmişti 7 milyara mal olmuş. Gerçi sadece ona çip neden olmamış ama etkisi büyük. Sök-Tak olayının kolaylığını söylemeye gerek yok bundan daha iyisi kumandayla açabiliyorsunuz. Daha ne olsun. Param olunca şahsen ben taktıracam. Daha sonra Allah kısmet ederse hedefimde 17" jant var.

a t.
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Yok

teşekkürler faruk abi bizim okulda peugeot 307 1.6 hdi arkadaşım var atılım üniv.de okuyanlar bilir chip tuning yüzünden aracının beyni yandı tabi bu sans işi de olabilir 1 ay serviste aracı yattı Allah kimseye göstermesin chip ya da powerbox hangisi olursa olsun memnun kalalım ve keşke demeyelim. ben kullandığım bildiğim için öneriyorum çalışma prensibi ve detayını tam bilmiyorum hissedilen fark tatmin edecek kadar güzel chipli bir araba kullanmadım ancak chip uygulaması yapmış bir aracla kalkış yapmaya varım maksat sitedeki arkadaşlarımıza ve bu konuya ait karışıklığa faydamız olsun işin aslı performanstan öte zarar vermeden birşeyler elde edebilmek ben benim powerboxı bursa banotoda çalışan arkadaşlara(Kemal usta ,bir tek onun ismini hatırlayabildim şuan, bilgi edinilebilir serdar usta da vardı sanırsam) denemesi için bıraktım bir hafta araçtan çıkardık aynı ilk hali gibi değişen birşey olmuyor güzel yanı da bu. aynı powerboxı 1.9 doblo da kullandık test amaclı bizim puntolarda aldığımız performansı misli misli gösterdi ben bilmiyordum ona uyabileceğini ama commonrail olan araçların hepsi palio doblo albea punto astra corsa... gibi hepsine uyuyormuş böyle bir özelliği de hoşuma gitti
    Konu alperylm tarafından (12/05/2007 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.

High Fidelity
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi

Zaten ben kabul ediyorum ki çip tuningde daha çok güç alınıyor. Belki de uzun vadede daha da sağlıklıdır. Ama riskli iş nitekim. Yazılımla bilgisayar monitörünü patlatabilirsiniz. Yazılımla yapılmayacak şey yok. Yani bi o kadar da yapılacakları da var. Kısacası risk aslında almaya değer bir risk gibi görünüyor. Şahsen ben almam bu riski. Alana da bir şey diyemem.

Onur Gönülkirmaz
    Reddline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 by 5955
    Edilen teşekkür: 21

chip yaptırıpta garanti işini halledenlere sözüm yok. Fakat garanti bitince ne olacak. Ya seneye bitecek ya da 2 sene uzatmalı. Şahsen ben ikisine de karşıyım. Motorların emniyet katsayıları dahilinde çalıştığı gerçek. Siz de bu uygulamalarla bu emniyet sınırlarını zorlarsanız, şimdi birşey olmaz ama uzun vadede motorun ömrünü azaltır. Keşke bu uygulamalar yerine daha güçlü motorlu araçları tercih etseydiniz...

a t.
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Yok

bugun oruç arkadaşımla buluşabilirsek sitemizin eski üyesi bahcelili ali yle birlikte powerboxı deneyeceğiz

Mehmet Gazihan
    Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 KSK 75
    Edilen teşekkür: 28

Hadi Hayırlısı...

cengizhan özden
    cengizhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 58

Hayırlı olsun. Bende 75 bge power box taktırdım. 6,2 olan yakıt 5,1 e düştü çok memnun kaldım.

Oruç Yılmaz
    (diğer bir) 2 teker üye unik06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 342

bugün alper'in box'u bnm araca takıp, bir diğer 90'lık arkadaşla.. (bahçelili_ali) 3lü kalkış ve 3. vitesle 50km hızda giderken (yan yana) uzama yarışı yaptık.

valla..size net bir şekilde söyliyebilirim arkadaşlar..

bnm 75lik ikisini de ekti.. bahçelili_ali çok yanaşsa da geçemedi beni ve o sırada ibre 210 civarıydı (stresten tam bakamadım )

insanın ruh hali değişiyor yaw..

hatta..saolsun alperylm'den istedim beni kırmadı ve box'u bende bıraktı.. 2-3 gün hevesimi alıyim diye

Ahmet Hakan YILDIZ
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Schizophren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 EK 5*3*
    Edilen teşekkür: 0

bu meretten almak farz oldu artık uel:

garanti dışı bırakıyo mu bu alet aracı ?
    Konu microab tarafından (13/05/2007 Saat 03:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood

a t.
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Yok

arkadaşlar yemin ediyorum 75lik hepimizi tokatkladı bize kapak oldu gözümle görmesek inanamazdık otoban çıkışını kaçırdık istanbula kadar gidiyorduk oruç abiyi yakalayacağız diye bahcelili ali arkadaşımıza(sitemizin eski üyesi) aramızda olduğu için teşekkürler. ben benim box ı unik06 abime verdim şu araçta takılı değil hiç bir farkı araç eskisi gibi ne ses ne de başka birşey takılıp çıktığından garantiye sorun olmuyor

nejat brohi
    nejatb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı alperylm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yemin ediyorum 75lik hepimizi tokatkladı bize kapak oldu gözümle görmesek inanamazdık otoban çıkışını kaçırdık istanbula kadar gidiyorduk oruç abiyi yakalayacağız diye bahcelili ali arkadaşımıza(sitemizin eski üyesi) aramızda olduğu için teşekkürler. ben benim box ı unik06 abime verdim şu araçta takılı değil hiç bir farkı araç eskisi gibi ne ses ne de başka birşey takılıp çıktığından garantiye sorun olmuyor
    alper, ya cuma gecesi yada cumartesi gecesi seni bahceli de gordum daha doğrusu yedinci caddeye cıkıs varya sim dondurmacısının orada, daracık bir sokak, sanıyorum orada park yeri arıyordun, benimde acelem vardı. yoksa selektor yapacaktım arkandan. sen saga dondun, dar bir ara sokak var. bende devam edip taksi duragının dibinden yedinci caddeye cıktım.

bakalım bu ikinci sefer oldu. kısmetse ucte karsılasırız.

VOLKAN ÇOBAN
    PERSEUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34VG8155
    Edilen teşekkür: 81

Standart Selam arkadaşlar;

Benim merak ettiğim bu power box nasıl monte ediliyo... tam olarak fotolarıyla anlatan bir sayfa var mı. İstanbul'da çok değişik fiyatlara satıyorlar. Nasıl güveneceğiz ve nasıl ayırt edeceğiz. :argue:
    Bu arada aracım 75 bg multijet... :icon_cool:

High Fidelity
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi

KArdeş hani anakartların elektrik girişi var ya Güç kaynağından. Eğer bu işlerden anlıyorsan aynı onun gibi soketli. Veya şarj cihaznı telefona takmak gibi basit.

Oruç Yılmaz
    (diğer bir) 2 teker üye unik06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 342

Alıntı PERSEUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim merak ettiğim bu power box nasıl monte ediliyo... tam olarak fotolarıyla anlatan bir sayfa var mı. İstanbul'da çok değişik fiyatlara satıyorlar. Nasıl güveneceğiz ve nasıl ayırt edeceğiz. :argue:
    Bu arada aracım 75 bg multijet... :icon_cool:
    hava filtresinin altına doğru siyah bir takım kablo görüceksin ve tam filtre kutusunun altından bir yere takılıdır, faruk'un dediği gibi de soket gibidir..

bu box'un bir ucu box'un kendisine bağlıdır diğer ucu da 2'lidir..birine yukarıda bahsettiğim orjinal soketi çıkarıp buraya takarsın..diğer boştaki ucu da çıkarttığın yere takarsın (umarım anlatabilmişimdir)

marka olarak da alperylm'dekini tavsiye ederim (markasını bilmiyorum) bir de alpine vardır..meşhur bir marka :guitar:

Çağrı Cihanoğlu
    KeL_BLaDe CaGRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 364

alppeerrr bnm boxx neerdee

a t.
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Yok