benim araçta 3,5 h&r var cok memnunum yaylarımdan. eıbach h&r gore cok dusurmuo bence tabi. ama cok yüksekte durmasın cokta indirmesin diosan h&r 3,5 tam ortası en ideali bence yani ben kullanıyorum tavsiye ederim cokta memnunum garajda resimleri ekledim onlardan bakabilirsin
önermeme gibi bir şeyi ilk defa sizden duyuyorum. ancak şunu söyleyebilirim, önerilmeme sebebi, araç alçalacağından altını vurma ihtimali arttığından dolayı önermeme durumu olabilir.
yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. en ufak bir sıkıntım olmadı.
abicim sen bırak düşünmeyi,5 al keyfine bak. altını çizerek söylüyorum keyfine diye, çünkü rahatına bakamicaksınsonuçta bu sportifliğe yönelik bir malzeme olduğundan dolayı kesinlikle konfordan çalacaktır, ama yukarılarda da bahsedildiği gibi eibach ve h&r bunu minimum seviyede tutmaktadır.
kule gergisine gelecek olursak, diğer bir deyişle viraj denge çubuğu olarak geçer. adı üstünde olan, virajda aracın daha dengeli yol almasına yarayan zımbırtıgenelde amortisörleri üst kısımlarından birbirlerine bağlayan bir çubuktur. ancak bildiğim kadarıyla bizim puntolara olmuyor. sebebi de ön amortisörlerin yeri bu çubukların montajını imkansız kılıyor.
5lik eibach![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
peki sizlerde bunun fotosu warmı? takılmadan önce we 5cm takıldıktan sonra
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri