167 Hp lik makineyi iyi geçmiş![]()
arkadaşlar tamam çok abartmaya gerek yok sonuçta arabalarımız o kadar ahım şahım değil ama t-jet'in 306gti'yi yiyebileceği hiç aklımın ucundan geçmezdi. arabamı çok seven bir arkadaşa verdim ve o da 306gti ile drag yaptı. daha karşıdan gelirken geçtiğini fark ettim. yanımıza gelene kadar da hep önde götürüp bitirdi yarışı. arabamı bir kat daha sevdim şimdi. böyle de bir not düşmek istedim
turbo büyütmek şart. 0-100 ivmelenme süper ama sonrası kağnı gibi. para biriktiriyorum. yapınca süper olacak![]()
167 Hp lik makineyi iyi geçmiş![]()
Ben at tanımam jokey tanırım arkadaşlar... Arabayı kullanandan kullanana da değişir tabiki...
.....YaŞaSıN PuNTo KaRDeŞLiĞi.....
atını jokeyini bilmem. Ancak uzun mesafede örneğin dragda 140 a kadar falan tjet yazılımlı hali ile geçersiniz ama sonra 306 geçer.
Bu arada kaç yaşını tamamlamış 306 eğer bakımsız bir araçsa herhalukarda geçilir zaten. Pek fazlada abartmamak lazım.
kısa mesafede alabilir ama uzunda pek şansı yok gibi![]()
drag ta tjet ama rollda GTI affetmez model farkı var bırı 10senelık makına bırı 2 senelık teknolojı farkı var
tabiki yaş farkı var ve tabiki de rollingde bana çakardı ama drag bu. yaş farkına, jokeyine, rollingine bakmaz. Fast & Furious filminde de dedikleri gibi "wining is wining"
bu arada bir ara çeyrek mil drag testi yapmıştım ıssız bir yolda. ölçümü de iphone ile yaptım (kullanan herkesin dediğine göre doğru sonuç veriyormuş). sonuca göre çeyrek mili 15,66 saniyede geçmişim ve hızım da 146,86km/h olarak ölçüldü. bu esnada max ivmem ise 0,51g sonucunu verdi.
rica etsem t-jet ve iphone kullanan arkadaşlar deneyip kendi sonuçlarını da yazabilirler mi?
bu arada proğramın adı "pocket dyno"
GP T-Jet 120bg Hızlanma Değerleri: (Standart)
0-100km/s........: 9.2sn
0-130km/s........:13.7sn
0-400m............:15.1sn
0-1000m..........:30.6sn
Konu ABNEW tarafından (06/04/2010 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.
iphone için programı ben de indirdim ama 1.3 mtj 90 bg.
Sizinle kulvarım farklı
Bu arada isterse feriştahı olsun, yarışsın diye arabamı kimseye vermem! Elmedin sen nasıl verdin şaşırdım.
1 kere verdim bidaha asla![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Abi bende türkiyede yapılmış testler mevcut elimde CD olarak. Piayasadaki bütün araçların testleri var. Testlerde 2009 yılında güncellenmiş testler.
Fiat grande punto tjet:
0-50 km/s 3.16 sn
0-80 km/s 6.15 sn
0-100 km/s 9.21 sn
0-120 km/s 12.50 sn
0-400 m 16.56 sn.
Buda linea tjet verileri:
0-50 km/s 3.25 sn0-400 m 17.22 sn
0-80 km/s 6.71 sn
0-100 km/s 9.88 sn
0-120 km/s 13.81 sn
Bence fransadaki değilde türkiyede verileri baz almak daha mantıklı. MAlum benzin kalitemiz, tozlu havalarımız falan her bişi etkiliyor araçlarımızı
Konu Murat Gürakan tarafından (06/04/2010 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.
ben 7.?? ölçmüştüm sadece chip varken=) 0-100
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Murat, 0-1000m testi Fransadaki Resmi Test verisi sadece (Fabrika verisi yani) Diğerleri zaten Türkiye testleri.
Sonuçta kullanıcı odaklı testler bunlar hepsinin saniyesi saniyesine tutması imkansız...
Bu arada 0-100km/s olarak yanlışlıkla fabrika verisini yazmışım.Uygulamada çıkan sonuç 9.2sn![]()
@ smartmavi: kankama verdim yarışsın diye. o da bana modifiyeli 180bg civic'ini veriyor. danışıklı dövüş
@ murat & romeo: noldu diliniz mi yandı birileri yüzünden
@ romeo: 7,xx imkansız değil ama çok çok zor. geç kalkış, short shift vs derken hep 8 küsür çıkıyor. benim 7,78 çok büyük şanstı mesela
aklımda birkaç modifiye işlemi var ve 6,50sn altını görmek istiyorum ama çok masraflı olduğundan hevesim kaçıyor. bi tutturamadık piyangoyu gitti![]()
Konu Elmedin tarafından (07/04/2010 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri