Bence temizinden astra gsi alin 94 model sfi..
500Sec
306Gti
Arkadaşlar aracımı satıp biraz hızlı bir şeyler almayı düşünüyorum biraz kararsızım sizce 86-90 arası 500Sec mi yoksa 2000 civarları 306gti mi ? 500sec tartışılmaz hayalim ama masraflı olabilir diye düşünüyorum.
500sec 306gti= 14.00 18.00 civarı ikiside hemen hemen kafa kafaya
Bence temizinden astra gsi alin 94 model sfi..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
mercedes masraflı olur gibi geliyor digeri ona gore daha az masraf acar zannedersem. birde nedense mercedes bende bir mafya vari hava uyandırıyor bu arabada mafya babasının oglunu
mercedesle makasa falan zor girersin abi ya 306 daha iyi ama istediğin performansı verir mi bilemiyorum![]()
500sec in zaten o tarzını seviyorum nasıl bakarsan öyle agır spor hızlı sertama dedigin gibi birz uzun bir araç bunlardan kullanan arkdas varsa yardımcılı olursa sevinrm + - leri nelerdir gibi ?
306 yı koy bi yere bakarak çayını yudumla ya benim için gelmiş geçmiş en kral hb kasası
mercedes ıle peugeotu nasıl kıyaslarız olusu yeter 500 sec ın.... masrafı dusunen mercedes sec almayı dusunur muBİR ATASÖZÜ: PARANIZ HANGINE YETIYORSA O MERCEDESE BININ..... merco ıle makasa gerek yok öndeki korkudan çekilecektir kenara
![]()
Devir deisti kimse tuplu mersoyu gorunce cekilmez gelir pug 306 atar sellektoru arkasindan ben diyim..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
İkisi cok farklı yerlerdebence 306 gti .. parca vergi yakıt bakım konusunda daha uygun gbi
![]()
bravo hgt olamazmi.tabi oynanmısı degil
306gti'den öyle aman aman bişey beklemeyin. drag yaptırdım benimki rahat yedi valla
model onemlı degıl kardes 300 bg cık o arac..... o aracı 306 gtı ıle 45 defa oynayıp otuz yerıne modııfıye yaptırıp ancak takıp edersın... 500 sec ın son hızına nasıl yetısecek gtı cık. tırmalar durur arkadabarı bunu kıyaslamayalım artık.... 1.6gtı esıt degıldır 5000 dimi yanı belkı lık yada ara hızlanmalar da ıyı olabılır gtı e sonra?
306 gtı ya benim için efsane![]()
Bence bana soracak olursan GOLF VR6 mk3 ben ikinci G.P.'mi almadan önce karşıyakada vardı bir tane çok pazarlık ettim vermedi amca... (en son 20.000 teklif etmiştim) ortalama temizi en fazla 16.000/20.000 düşünsene eski kasa bir golf 306 gti oynanmış golf stock arkasına yapışmış az kalsın içinden geçicek.....golf 4 kapılı standart bir aile arabası... VR6 da öyle ama bilen bilir sadece ön ızgara ve arka golf yazısının altında kırmızı küçük harflerle VR6 yazar ve sağ ve sol taraftaki çift egzost kaputun altında 6 silindirli 24v'li 200-210 hp güç üreten bir canavar yattığını bildirir nacizhane tecrübeye sabittir ben kullandım ve hayran kaldım....
işte link : YouTube - VW Golf MK3 VR6 stock
bi dane daha : YouTube - Golf 3 VR6 0-200 km/h Sauger
al bi dane daha : YouTube - GOLF VR6 SOUND
fikrin için teşk.. golf'ün o kasasını beğenmiyorum bir sonraki fena tabiama başarılı bir makina biliyorum
bu arada kesinlikle 500sec le 306gti kıyaslamıyorum klasmanları kesinlikle çokk farklı ama bir tanesi 2000 civarı bir tanesi 86 90 arasıve masrafı çok olan bir araç yoksa 500sec kesinlikle rakip tanımaz
biraz araştırmak lazım sanırım kullanan arkadaş yok formda.
biraz önce shibinden'i kurcalarken denk geldi...
Volkswagen / Golf / VR6 / GOLF3 GT VR6 2.8İ sahibinden.com'da
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri