Alıntı AGUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence bana soracak olursan GOLF VR6 mk3 ben ikinci G.P.'mi almadan önce karşıyakada vardı bir tane çok pazarlık ettim vermedi amca... (en son 20.000 teklif etmiştim) ortalama temizi en fazla 16.000/20.000 düşünsene eski kasa bir golf 306 gti oynanmış golf stock arkasına yapışmış az kalsın içinden geçicek..... golf 4 kapılı standart bir aile arabası... VR6 da öyle ama bilen bilir sadece ön ızgara ve arka golf yazısının altında kırmızı küçük harflerle VR6 yazar ve sağ ve sol taraftaki çift egzost kaputun altında 6 silindirli 24v'li 200-210 hp güç üreten bir canavar yattığını bildirir nacizhane tecrübeye sabittir ben kullandım ve hayran kaldım....

işte link : YouTube - VW Golf MK3 VR6 stock

bi dane daha : YouTube - Golf 3 VR6 0-200 km/h Sauger

al bi dane daha : YouTube - GOLF VR6 SOUND
fikrin için teşk.. golf'ün o kasasını beğenmiyorum bir sonraki fena tabi ama başarılı bir makina biliyorum
bu arada kesinlikle 500sec le 306gti kıyaslamıyorum klasmanları kesinlikle çokk farklı ama bir tanesi 2000 civarı bir tanesi 86 90 arası ve masrafı çok olan bir araç yoksa 500sec kesinlikle rakip tanımaz biraz araştırmak lazım sanırım kullanan arkadaş yok formda.