Herhangi bir dil yanması mevcut değilNitekim geçilsemde takmam zaten banane sanki arabaları benmi yaptım
Ben olacağı biteceği söyledim.
Ancak Tjetin bütün karakteristik yapısını nerde avantajlı nerde değil herşeyi birçok kişiden iyi biliyorum. Bunuda yaşayarak kendimce testler ve zamanlar alarak çok defa test ettim. Tjet ler aynı dizel gibi nasıl dizelde 3500 dd den sonra ölür bizimkilerde 5500 den sonra ölüyor. En iyi hali bile genede biraz daha dedirtiyor. Benim turbom sizinkilerden biraz değişik benim üst devirlerde sizinkilerden biraz daha verimli üflüyor ancak genede ben üst devirler öfffff diyorum açıkcası. Tamam arabalarımız güzel evet ama iyisiyle kötüsüyle konuşalım. Hep Tjet şöyle tjet böyle bir kerede birisinde objektif bir yorum duyayım şu forumda yaaHerkes iyi tarafları görüp kötü tarafları yok sayıyor malesef.
![]()
valla murat dışında denediğim kimseden dilim yanmadı =) 5kapı chip tuning+egzozlu punto t-jet ler aramızdaki farkı görenler biliyo..serazat kardeşm sağolsun bizi kırmayıp denemişti..7.0-8.0 sn 0-100 ölçümü anormal değil bence..senin yazılımından kaynaklı o kadar kısa çıkmıyor olabilir =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri