Chip yaptıralım gel![]()
Chip yaptıralım gel![]()
valla dediğim gibi chip yada box ikisinden birine giricem kullanmış arkadaşların yazdıklarına bakıyorum ama bi anlam veremiorm forumda işler karışıo başlıklar altında =) temiz bilgi olsn diye yeni konu açtım ama ragbet olmadı yayları taktırdım bu arada cok fazla dusurmedi ama benım amacımda o degildi ztn yolda durması cok iyileşti aracın mesela 60-70 ile ilerlerken saga sola kırdıgında ne kıç atıyo ne savruluyo gayet rahatlaştı amörtisör millerinide kısalttırdım ki amörtisörler elimize almıyalım diye neyse bakalm chip daha saglıklı diyosunuz yani ?
Ben her 3 nude kullandım,
-Chipli
-Boxlu
-Chip + Boxlu
Chipte alt devirlerin çok değişmez (eskiye göre fark tabiki var !) üst devirlerde ise akıcılık ve ivmelenme gerçekten çok iyidir.
Boxda alt devirlerdeki ivmelenme dehşetizanedir. Aynen ucağın pist başındaki tam gazla kalkması gibi yapıştırır seni ancak 4000 d/dk dan sonra hayat biter aracın eski karakterine döner yani 75 hp ne kadar giderse...
Chip + boxu hiç anlatmayayım istersençünkü tadından hiç yenmez tabiii 45 50 bin km sonra önce turbon sonraki km lerde motorun önce hapşırmaya sonra öksürmeye başlar
bilmem anlatabildimmi
Bana soracak olursan ve şehiriçi ağırliklı kullanıyorsan nacizane fikrim box olur...
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri