h&r nin 5cm lik yayı var gp için. millet takıyo, bende de eibach var 5lik...
Arkadaşlar herkese merhaba
Aracımda vogtland 35mm yay mevcut, 215 45 17 lastik jant mevcut
tabiiki vogtland 35mm hayal ettiğim gibi düşürmnediği için aracı alçaltma alternatiflerini değerlendiriyorum
yay kesme, biçme, amortisör alçaltma vs gibi uygulamaları hiç düşünmüyorum
Gözlemlediğim kadarıyla puntoya uygun 50mm düşürmek için 2 seçeneğim ve bu seçeneklerle alakalı fiklirlerinize ihtiyacım var
Seçenek 1- Eibach Sportline Ön:45mm Arka 35mm alçaltma
Şimdi her yay markasının düşürme oranı birbirinden farklı olduğu için tek endiişem bu yayı taktığımda vogtland 35mm düşürmesinden çok da fazla bir fark olmazsa diye
Seçenek 2- H&R Bildiğiniz gibi H&R'ın 50mm alçaltan bir kiti yok punto için. Fakat duyduğum kadarıyla Corsa D kasanın yayları benim 2005 puntoma da uygunmuş, Corsa D 50mm H&r yay da bu sebeple 2. alternatif..
Bana kıymetli fikirlerinizi verirseniz memnun olurum..
h&r nin 5cm lik yayı var gp için. millet takıyo, bende de eibach var 5lik...
h&r in gp için olan 5cmlik yayını ben bulamadım, linki vs warsa yollarmısn?
eibach nasıl? aracının fotosu var mı? sekme yapıyormu çok? iyi düştümü?
ben daha yenı aldım cıkma olarak 250 werdım ama bana dedıler 220 ye sıfırını alırdım ben sana dıye falan fılan..alıcaksanız h&R alın 5 cm dusuruyor H&R iyi bi yay.
Konu tutkuaydin41 tarafından (30/10/2011 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.
Hadi Abisi .)
tabikide var H&R da 50mm yay..ben 3 kere taktım söktüm..kodu 29095-2 hatta.. çok güzel yaydır..bizim yaylar fren balataları vs çoğu şey ortak corsa d ile =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
H&r da 50mm direk grandepunto olarak deil de corsa d olark var o zaman ama sanirim..
O zaman h&r alicaz anlasilmistir..
Konfor kaybi vs konusunda nasildir h&r?
Umarim vogtlandlara gore duser daha cok arac
Vogtland 35mm baya az kaybettirmisti konfordan..
Bu arada h&r sitesinde grande puntoya urun bulamiyorum, bazi arkadaslarin araclarinin dusuklugunu gorunce de vogtland 35mm ile pek fark goremedim
Kafa karman corman!
lastik ölçülerimiz aynı ben size FK 3.5 cm öneririm lastik kalın olduğu için 5 cm yay sürtme yapar çamurluklara. ben 3.5 fk kullanıyorum bunda bile 5 kişi olunca bazen sürtüyor bu lastik ölçülerinde
5 Cm indirmek istiyorsan H&R 5cm Grande punto veya Corsa D kasa için olabilir ama benzinli yayı tak. Dizele benzinli güzel oluyorda, benzinlide dizel yayı 5 cm indimeyebilir. Ağırlık farkından dolayı
3cm indirmek istiyosanda yine H&R3.5 yada Eibach 5. Eibach 5 ler 5 ten ziyade 3.5 - 4 cm arası indiriyor.
5cm h&r'a karar verdim
bayram sonrası takıcam
noldu taktrdın mı? aldıysan kaça aldın bi anlat bakalım,,,,,
taktirdim..forumdan bi arkadastan aldim 2. el olarak 250ye
puntosu olup da aracim dusmuyo diyen varsa hemen hr taktirsin, gayet tatmin edici dusurdu 5cmligi ve de konfor cok da kotu degil, gayet de esniyor araba
hayırlı olsun keyifli sekmeler![]()
TSİ Jetta.
foto yokmuu abııı![]()
Hadi Abisi .)
buyruun =)
![]()
Güzel basmış hr ler
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
h&r iyidir güzelde olmuş maşallah![]()
valla bravo, bende alayım 5cm hr. satan var mı acaba?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri