bu arada yazmayı unutmuşum çok güzel olmuş
bu filtrenin etrafındaki fanusun fonksiyonu ne?
birde filtre ön ızgaranın arkasına doğru getirilse daha iyi olmazmı ızgaradan giren havayı direk çekmesi açısından![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
araç normal fire dan biraz daha iyi gibi geldi bana. 2'de 80 olayı şanzımanla alakalıdır. Tüm fire lar yapabilir. Maharet en çabuk ulaşandadır.
Konu yerliplaka34 tarafından (25/03/2009 Saat 02:12 ) değiştirilmiştir.
Yeni Rio Sporty 1.4 crdi 90ps 220tork
motor sağlığı, hava filtresi, egzoz, havanın soğukluğu, lastik jant durumu ve lastik havaları, ağırlık ve yakıtın durumu ve şöför gibi bir çok etken etkili...
çok güzel ses almışın bence hayırlı olsun eline sağlık acaba t-jet te de ses verirmi senden ricam etrafında 1 t-jet varsa deneyebilirmisin ? hiç bir filitreden ses alamadım eğer senin el yapımından ses alırsan yardımını esirgemezsin umarım
yerliplaka
arkadaşım gerçekten çok güzel gözüküo ses de çok hoş fakat benim birkaç sorum olacak hazır bu konularda tecrübeli birilerini bulmuşkenbu yaptığınız filtre benim starjete uygulandığında nasıl sonuç verir sizce.bir de bu yaptığınız filtrenin ucuna ufak bir motor eklesek hava devir-daimi açısından daha iyi sonuçlar elde edemez miyiz? bununla ilgili bir dergiden çektiğim resmi de ekledim benim aklıma bu ilanı görünce geldi.sizin fikriniz ne olur acaba?
ilgin için saol ben bu sistemi daha önce araştırdım bizzat uygulanan aracıda grdüm bu alet elekrtikli changer olayının basitleştirilmiş hali aslın önce mantıklı gibi geliyo devamlı motora hava basması tabi buna bağlanacak bir siviçle gaz pedalını altına konup turbo misali gazı kökleyince devreye girmesi ve motora anlık hava girişi sağlar ki buda performansa ve sese bayağı bi kaktı sağlar diye düşünüyorum bir yandan aküye bağlanacağı için belli bi akım çekecek verdiği güç çektiği gücün üstünde olursa performans artışı olur ama aksi olursa sadce vantlatör gibi döner durur.. bir diğer düşünce bu aletler para kazanma amaçlımı yoksa tüketiciye hizmet vermekmi tartışılır..
diğer sorunu altıyordum azkalsınbende filtre küçültülmüş bi filtre 8v motorlar için ama 16v nasıl olur denemem lazım sonra filtreyi patlatma tehlikesi var senin mevcut filtren küçük filtreyse ses vermesi gerekli 3 boy filre var zaten büyük (1.6-2.0 tip motor) orta (1.4 16v) küçük (1.4 8v) motorlar için
Konu yerliplaka34 tarafından (04/04/2009 Saat 02:52 ) değiştirilmiştir.
videoyu bu sabah tam izledim kesinlikle harika olmuş eline sağlık dediğim gibi bir buluşma ayarlayalım ve bu formülünden bizlerde faydalanalım.
diğer sorunu altıyordum azkalsınbende filtre küçültülmüş bi filtre 8v motorlar için ama 16v nasıl olur denemem lazım sonra filtreyi patlatma tehlikesi var senin mevcut filtren küçük filtreyse ses vermesi gerekli 3 boy filre var zaten büyük (1.6-2.0 tip motor) orta (1.4 16v) küçük (1.4 8v) motorlar için[/quote]
akın teşekkürler ben de şuan filtre fabrika çıkışı bir türlü aklıma yatan sorun yaşamayacağıma inandığım bir ürün bulamadım.şimdiye kadar en aklıma yatanı senin yaptığın oldu.senin yaptığın gibi krom borunun ucuna orta boy filtre takıp denemeyi düşünüyorum.ancak aklıma takılan filtreyi ön tarafa doğru uzatıp panjurdan mı havayı çekmeli yoksa aynen sağ taraftan davlumbaz üstünden mi.
her ikiside olur.. fakat boru mesafesi çok uzun olmaması tarftarıyım ses ve performans açısından ön panjurun ordan kıvrılan bir boruyla filtreye hava tarışımak daha ii olur. sıcaklar artsın ben öle yapıcam..
takılacak bir yer bulunur ızgara yada davlumbaz üstü, ama ilk önce bizim gp lere bu kiti uygulamak lazım![]()
akın hangi semttesin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri