Arkadaşlar bilen bilir ben bir çok kit yaptım bozdum en sonunda içime sinen bi kit yaptım tamamen kendim yaptım işin garip tarafı filterede kendi marifetim büyük filtreyi boz dağıt böle bişi yaptım 8v motorlara simotanın bi filtresi var küçük filtre ondan esinlendim ve elimde olanı değerlendirdim tek farklı yanı fiberglass fanus içinde olması bu kirlendğinde ondan alıcam ses valla beni fazlasıyla tatmin etti ... Neyse Resimler ve Video Aşağıda..
İzlemek İçin Link Aşşağıda (Herkez İzlesin diye yahoo'ya ekledim)
https://video.yahoo.com/watch/4732262/12639933
Konu yerliplaka34 tarafından (01/04/2009 Saat 18:13 ) değiştirilmiştir.
Yeni Rio Sporty 1.4 crdi 90ps 220tork
valla eline sağlık cok güzel olmuş.K&N kit aldım hiç memnun değilim.şu simotanın kiti nasıl bişey acaba.
Konu yerliplaka34 tarafından (23/03/2009 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.
dostum tebrik ederim işte en sevdiğim modifiyeci kendi yapan modifiyecidir. video da bekliyoruz sesi duymak için
Ellerine sağlık abi.Simota 'nın filtrelerini öneririm iyi oluolar.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
tebrikler, sesi de dinleyelim lütfen...
Cihan saol aslında senle tanışmak isterdim keşke ist. olsaydın nerler yapardık kimbilir. tabi en düşük maliyete. en ii örneğide bu kit oldu. video için yarın gündüz çekicem dışardan arabanın içinden sesler nasıl çıkıyor hep birlikte duyalım bugün denedim valla caddede bakmayan kimse kalmadı..
Bu arda filtre yakıt sarfiyatını artıyo derler ben inanmam çünkü çok tecrübe ettim stabile kullanılırsa (2500-3000 vites değişimi ) orjinal filtreden daha azbile yakıyo.. ne dersin tezim yanlışmı sadece deneyimim üzerine konuşuyorum
Ben bu konuyla ilgili bir üyemize makale tadında özel bir mesaj atmıştım. Filtre sakin kullanımda yakıtı düşürebilir doğrudur. Filtre sebebiyle gaza daha az basmanız durumunda ekonomi yapabilirsiniz...
Ellerine sağlık güzel görünüyor videonu merakla bekliyoruz.
emegıne saglık.vıdeoları beklıyoruz...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Videoyu izledim ellerine saglık sesi güzel eminim aracın yanında cok daha güzel cıkar.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
farkettim güzel olmuş gerçekten eline sağlık. inşallah seri üretime geçersin en kısa zamanda![]()
super video'ydu eline saglık keyifle izledim. Bence ses de son derece basarılı
StrucTuraL EngiNeeR
arkadaşlar ben bu krizde bunu fırsata dönüştüyüm ozaman gel abi gel minumum fiyata maksimum ses burda![]()
Çok güzel olmuş sadece filtre değil aracın her tarafı konuşuyor maşallah keyifli sürüşler.
Valla biraz terredüt ettim bi gözüm yolda bi gözüm etrafı kesiyodu o yolada polis eksik olmaz şansım yaver gitti .. bu arada araçta borda var belki bana göre ataklığında onunda etkisi oluyo öle değilmi cihan mesela 2 viteste 80 görmesi ben bugün denedim çekimden sonra 100km 11 sn çıktım
videodaki yoruma katılıyorum 80-90a hatta 100e kadar çok güzel gidiyo ondan sonra dağılıyo
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri