Debimetre / Maf / Hava Akış Metresi / IAT Sensor gibi farklı isimleri olabiliyor. Sonuçta hepsinin görevi aynı. Debimetre yoksa başka bir şey var elbet ki kendin söylemişsin okuyucu sensör. Adı değişmiş olabilir. Zarar verir veremez orasını bilmiyorum T-jet kurcalamadım. Umarım vermez.
Hava filtresinin geçirgenliği ve dolayısıyla temizliği çok önemli çünkü turbo oradan vakum yapıyor. Daha geçirgen bir filtre taktığın anda turbonun dolumu rahatlayacaktır üst devirler de rahatlayacaktır. Açık olsun kapalı olsun temiz olsun geçirgen olsun.
Ses konusunda açıktan daha çok gelecektir onda hemfikiriz
Yok hala gelmemiş (ya da getirmediler bilerek). Bugün tekrar sordum ithalat ve pazarlama müdürlerine, cevap bekliyorum. Bulabilirsem hemen alacağım.
Edit: Bugün cevap geldi, sipariş vermişler İngiltere'den. 30 - 45 gün arasında ulaşacağını düşünüyorlarmış.
Konu Refiner tarafından (20/06/2009 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir.
maf,hava akış metresi bunlar içinde ince teller olan ve giren havayı bu teller vasıtasıyla ölçümleyen parçalar.
sensör ise aynı lamda gibi geçen hava miktarını ölçümlüyor yani üstte yazılan tipler gibi havanın o tellere değerek geçmesi gibi bişi söz konusu değil. farklı parçalar bunların işlevlerinin aynı olduğu konusunda hem fikirim ancak parçaların hassaslıkları farklı.
genelde debimetre(telli) olanlar hava kelebeğine gider. sensör ise elekronik turbolu yada aşırı beslemeli araçlarda kullanılır ancak kompressör lerde çoğu zaman atmosferik araçlardaki gibi debimetre kullanılır...
Sensör ve herhangi bir ölçüm cihazı arasında bir ince fark vardır. Sensör set edildiği değere ulaştığı zaman sinyal gönderir, ölçüm cihazı ise ölçtüğü her değeri belirli bir aralıkta bağlantığı üniteye sinyal olarak gönderir, bu bilgiyi eklemekte fayda olduğunu düşündüm.
Çağrı ses seda yokmu hala filtreden...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri